Vacature Project Manager

Project Manager in Rotterdam

Strikt noodzakelijk

Leveranciers Teamtailor

Marketing

Consultancy · Rotterdam · Hybride

Project Manager

Zin in een uitdagende job bij een snelgroeiend bedrijf? Let's #collaborate!

We reageren meestal binnen een week

Protime is een succesvolle internationale aanbieder van Workforce Management oplossingen. Met onze software en expertise helpen wij bedrijven om efficiënter om te gaan met de tijd van hun werknemers: hun Human Capital, dus. Bij Protime krijg je de kans om te groeien, nieuwe dingen te proberen, je talenten te benutten en verder te ontplooien, … Er heerst een sfeer van samenwerking: together we get the job done. Je krijgt veel autonomie en kan ownership nemen in je rol, maar je staat er nooit alleen voor.

Dit ga je doen

Ons Consultancy Team implementeert onze software bij onze klanten. Dat doen ze op projectbasis, in implementatie-projecten. Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor de initiatie, opzet, planning, beheersing en afsluiting van die implementatieprojecten.

Hoe ga je dat doen?

 • Je waakt erover dat de projectdoelstellingen binnen de gestelde tijd, kosten en kwaliteit worden uitgevoerd.
 • Je analyseert de huidige en de gewenste situatie bij de klant en maakt de vertaalslag naar onze oplossingen, met een passende projectaanpak.
 • Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten gedurende het project en je bent eindverantwoordelijk voor het projectresultaat.
 • Je ondersteunt de consultants in hun werk. Je voorziet ze van advies en hebt geregeld contact met elkaar over het verloop van het project. Na een inwerkperiode zou je ook op functioneel gebied sparringpartner kunnen worden van de consultants.
 • Je staat in contact met andere afdelingen binnen het bedrijf (in Nederland, in België en Internationaal) en streeft altijd samen naar een tevreden klant.

Dit ben jij?

 • Je bezit over HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en bent hierbij in aanraking gekomen met diverse projectmethodieken.
 • Kennis van CAO's, arbeidsreglementen en HR gerelateerde processen/producten is een pré.
 • Je hebt goede communicatieve, analytische en organisatorische vaardigheden. Je treedt gemakkelijk in contact met anderen.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en je hebt een goede kennis van het Engels.

Waarom voor Protime kiezen?

 • Kiezen voor Protime is kiezen voor een informele setting met korte communicatielijnen, en dit binnen een snel evoluerende en internationale omgeving.
 • Je komt terecht in een toonaangevend groeibedrijf met een ingebakken cultuur van innoveren en ondernemen , dat bruist van de toffe collega's . Dat ietsje meer doen is onze ambitie.
 • We zijn recent verhuisd naar een mooi nieuw kantoor in Rotterdam . Je krijgt de nodige vrijheden om je werkplek en werktijd in te richten. Thuiswerken wordt ook optimaal ondersteund.
 • Een stevige dosis plezier wordt verzekerd dankzij de talloze teamactiviteiten . De sfeer in de organisatie is informeel en collegialiteit is enorm belangrijk.
 • Goed werk wordt beloond. Je ontvangt een competitief salarispakket , prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een goede bonusregeling. Een leaseauto is ook onderdeel van de voorwaarden.

Werkplek & cultuur


Protime is veel meer dan een organisatie die bedrijven wil ondersteunen in hun personeelsbeheer en tijdsregistratie. Achter elk bedrijf staan mensen die, elk op hun eigen manier, hebben bijgedragen aan de opbouw van de bedrijfscultuur. Protime is uiteraard geen uitzondering op deze regel.

Maar bij Protime hebben we het gevoel dat er iets unieks is . Een cultuur die zo boeiend is, dat onze medewerkers het zetten van een stap extra tot hun tweede natuur maken.


Wat je kunt verwachten tijdens je wervingsproces bij Protime!

Kennismaking met HR

Als eerste stap maak je kennis met een van onze in-house recruiters. Zij kijken of er een match is met de Protime cultuur en leggen je meer uit over de vacature en onze manier van werken.

Vervolgens maak je kennis met je toekomstige teamleider. Soms schuift ook een collega aan bij het gesprek. Samen gaan ze dieper in op de functieomschrijving en kijken ze naar de match met het team.

Interview met de teamleader

 • Consultancy · Rotterdam · Hybride

Over Protime

Protime is opgericht in 1995 en marktleider op het gebied van tijdregistratie, toegangscontrole en personeelsplanning. Meer dan 520 'Protimers' hebben een voortdurende focus op innovatie, ontwikkeling en uitbreiding van onze Workforce Management oplossingen door heel Europa. Protime is een Best Managed Company met vestigingen in Nederland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Protime is een onafhankelijk onderdeel van de SD Worx groep en biedt via deze partner diensten aan in heel Europa.

Opgericht in 1995

Collega's 520

Solliciteer nu

Consultancy · Rotterdam · Hybride

Project Manager

Werk je al bij Protime?Functie:projectmanager
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Project Manager Protime 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures