Vacature Productiemedewerker Slagerij

Productiemedewerker Slagerij in Bleiswijk

Productiemedewerker slagerij

Facetlaan 6 - Bleiswijk

MBO

Slagerij

Productiemedewerker slagerij

Facetlaan 6 - Bleiswijk

Slagerij

MBO

Slagerij

Verse schnitzels snijden, de lekkerste hamburgers en de mooiste biefstukken maken. Om ze vervolgens goed te verpakken, zodat er niets mee kan gebeuren en het vlees netjes in de schappen komt te liggen. Zo krijgt onze klant vlees van topkwaliteit, vers en hygiënisch verpakt. En daar ben je trots op; jij zorgt dat onze topkwaliteit vleesproducten netjes aangeleverd worden bij onze winkels. Zo draag je als productiemedewerker slagerij bij aan onze ambitie om verwachtingen steeds weer te overtreffen.


Dit ga je doen als productiemedewerker slagerij:

Samen met je collega's in de centrale slagerij steek jij de handen uit de mouwen om op correcte wijze vers vlees te produceren, verwerken en verpakken. Tijdens dit proces controleer je voortdurend de voortgang en de productkwaliteit. Want alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten. Zo beperk je de derving en leef je de veiligheids- en hygiënevoorschriften na; je bent zorgvuldig in de bediening en het schoonmaken van de machines en apparaten. In de slagerij heb je regelmatig te maken met druk en deadlines. Denk bijvoorbeeld aan de feestdagen, als mensen massaal gaan gourmetten, of aan de zomer, als menig barbecue weer aangestoken wordt. Jij draait je hand niet om voor deze drukte en kunt prima omgaan met de gestelde deadlines.

Dit breng je mee als productiemedewerker slagerij:

  • mbo-werk- en -denkniveau en een diploma SVO Productiemedewerker of het diploma winkelslager.
  • flexibiliteit; vroeg beginnen is geen probleem en je bent bereid om ook in het weekend (met name op zaterdag) te werken.

Continu verwachtingen overtreffen

Dat verwachten we niet alleen van jou, dat mag je ook van ons verwachten. Zo bieden we je niet alleen een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving met enthousiaste en leuke collega's, maar ook:

  • We betalen elke 4 weken (13 keer per jaar);
  • Niet ziek bonus, die kan oplopen tot maximaal 120% van je bruto weekloon;
  • Individueel opleidingsbudget beschikbaar;
  • Gratis healthcheck en gratis fitnessruimte op het Servicecenter.

Word jij onze nieuwe productiemedewerker slagerij?

Enthousiast geworden? Solliciteren is heel gemakkelijk, klik op onderstaande sollicitatiebutton en de rest wijst zich vanzelf. We willen je nog wel laten weten dat een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel onderdeel is van de sollicitatieprocedure.

Neem contact op met de afdeling HR:

Functie:productiemedewerker slagerij
Startdatum:30-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoogvliet Supermarkten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Productiemedewerker Slagerij Hoogvliet Supermarkten 30-11-2023

Bekijk ook andere vacatures