Vacature Partners

Partners in Bergschenhoek

Vandaag bereikbaar tot 18:00

Vragen? Bel ons op

Ons buitensportcijfer:

9

15 ℃

VerhuurTrainingenActie park

Outdoor Spinning

Een stevige training met een flinke conditionele prikkel Outdoor Spinning

Onze medewerkers staan voor je klaar

Prijs Vanaf € 59.95 per maand

Personen 1-20

Duur 1

Wil jij echt naar buiten, de natuur in en flink conditioneel trainen op een mountainbike? Dan is Outdoor Spinning wat voor jou.

'De trainer staat je op te wachten. Je krijgt een MTB en helm van Outdoor Valley en stelt je zadel in op de goede hoogte. Dan stap je op de fiets. Voor de warming-up fiets je een stuk door het Hoge Bergse Bos en pak je de eerste heuvel mee. Je hartslag stijgt al een beetje. Op naar de volgende uitdaging. Je schakelt volledig terug, je gaat op je trappers staan en fietst de heuvel op. Je trapt snel en ongecontroleerd door de beperkte weerstand. Het is wennen, maar je weet de controle te krijgen. Opnieuw, je schakelt en krijgt iets meer weerstand. Je gaat door tot je niet meer verder kan schakelen. Het trapt zwaar, maar je krijgt het voor elkaar, je fietst naar de top!

 • Spinningoefeningen op een MTB in de buitenlucht!
 • Krachtontwikkeling in beenspieren
 • Versterken van buik- en rugspieren
 • Vergroten van uithoudingsvermogen
 • Algehele verbetering in fietsprestaties

Wat kan je verwachten van Outdoor Spinning?

Spinning is al jaren een populaire training in vele sportscholen. Een stevige training met verschillende weerstanden en tempo's zorgen voor een flinke conditionele prikkel. Hoe lekker is het als je dit buiten kan doen in plaats van in een zaaltje met (hopelijk) airconditioning? Onder begeleiding van een spinning instructeur ga je met een MTB op pad. In hoog tempo wisselen de opdrachten zich af en fiets je echt tegen de heuvels op. Dan weer staand op de pedalen op een groot verzet en een andere keer juist weer zittend met een hoog beenritme. De trainer zorgt elke week voor een uitdagende outdoor spinningtraining, zodat jij na een uur moe maar voldaan van de fiets af stapt, maar wel met je longen vol frisse lucht en een lekkere outdoor ervaring rijker!

Wat is het effect?

Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan remmen, schakelen en een stukje bochtentechniek, zodat jij zelfverzekerd mee kunt doen. De training is zo ontwikkeld dat het voor zowel de beginnende als de meer getrainde sporter een uitdagende workout is!

Wat neem je mee?

 • schoenen met niet te dunne/gladde zolen
 • indien in bezit: een fietsbroek met een zeem
 • indien in bezit: een mountainbike
 • indien in bezit: een fietshelm

Voor de mountainbike en helm zorgen wij. Indien gewenst en in bezit mag je ook je eigen MTB en helm meenemen.

Heb jij nog nooit of weinig op een mountainbike gezeten?
Dat is geen probleem. De eerste keer dat jij mee komt doen spreken jij en de trainer een kwartier voor aanvang van de training af. Dan legt hij alles rustig uit en merk je dat het gebruik van de fiets helemaal niet zo ingewikkeld is als je misschien nu denkt. Dus kun jij fietsen? Dan kun je meedoen met Outdoor Spinning!

Dana Onze medewerkers staan voor je klaar

Dana

Partners

SBN

KANTOOR
Het kantoor is 7 dagen per week geopend van 9:00 uur tot 17:30 uur.


Adres & locatie

Outdoor Valley Sports ligt aan de rand van het Hoge Bergse Bos tussen Rotterdam en Den Haag.

Hoeksekade 141
2661 JL Bergschenhoek

U kunt gratis parkeren voor de deur!

Outdoor Valley Sports is met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf de dichtstbijzijnde bus- of metrohalte (Selma Lagerlöfweg / Hesseplaats) is het zo'n 30 min lopen. Kijk op www.9292.nl voor actuele vertrektijden en haltes.

Ook hebben wij in totaal 4 elektrische oplaadpunten voor voertuigen.Functie:partner
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Buro Q via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures moerkapelle
 2. Partners Buro Q 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures