Vacature Orderpickers

Orderpickers in Bleiswijk

Bijou Moderne

 • Over Bijou Moderne - Vacatures

Werken bij bijou moderne

Bijou Moderne heeft ruim 50 medewerkers in dienst. Het bedrijf kenmerkt zich door een hele platte organisatie, waarin enthousiaste en gemotiveerde mensen werken met de juiste teamspirit.

Iets voor jou?

Klik dan regelmatig op de site voor de openstaande vacatures.

Financieel medewerker

Ben jij het liefste heel de dag in de weer met boekhouding, cijfers en rapportages, maar vind je het ook niet erg om de helpende hand uit te steken op andere afdelingen binnen het bedrijf? Misschien is deze baan dan iets voor jou!

Wie ben jij?

Als financieel medewerker heb jij een HBO diploma in de financiële richting, bijvoorbeeld bedrijfsadministratie. Daarnaast heb je minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol. Excel heeft daarnaast geen geheimen voor jou!

 • Een afgeronde HBO-opleiding in de financiële richting
 • Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord- en geschrift
 • Excel heeft geen geheimen voor jou!
 • Je werkt graag in een internationale omgeving

Wat ga je doen?

Als financieel medewerker ben je veel in de weer met cijfers en rapportages. Je houdt de dagboeken en grootboekrekeningen en sub-grootboeken dagelijks bij. Je zorgt voor een juiste voorbereiding van wekelijkse- en maandelijkse rapportages voor het management en verzorgt de nodige statistieken. Je stemt de BTW-aangiftes af en zorgt dat ze tijdig klaar staan.

 • Dagboeken, grootboekrekeningen en sub-grootboeken verwerken
 • Voorbereiden van wekelijkse en maandelijkse rapportages
 • Verzorgen van de nodige statistieken
 • BTW-aangiftes afstemmen en klaarzetten

Wat heeft Bijou Moderne jou te bieden?

 • Maandsalaris in overleg op basis van 30 uur per week
 • 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen per jaar
 • Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling

Heeft u interesse?


of mailt u uw sollicitatie en CV naar

Orderpickers

Wil jij lekker actief bezig zijn in een gezellig team? Hou jij van klantencontact via telefoon en aan de balie? En haal jij veel werkplezier uit het behalen van de dagelijkse doelstellingen? Misschien is deze baan dan iets voor jou!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Het verkoopteam start de dag met de werkruimte startklaar te maken. Daarna start het verwerken van de binnengekomen orders. Ondertussen wordt je gebeld door klanten die een order willen plaatsen of andere vragen hebben. Ook de bezoekende klanten worden niet vergeten en netjes met hun bestellingen geholpen. Dan weer verder met de inmiddels toegenomen orders. In de middag worden de orders door verschillende verzenddiensten opgehaald. Verschillende teamleden zorgen ervoor dat de pakketten in de postkamer gereed staan voor verzending. De uitdaging is zoveel mogelijk pakketten mee te geven, want daar rekenen onze klanten op!

Wat kun je verwachten?

Bijou Moderne is een groothandel voor de juweliersbranche, goud- en zilversmeden en horlogemakers. Het is een bedrijf, waarin de praktische instelling overheerst. We helpen elkaar waar nodig, houden korte lijnen aan en denken in oplossingen. We werken hard om onze klanten verder te helpen.

Met wie willen we graag in contact komen?

Onze nieuwe collega's moeten nauwkeurig en zorgvuldig kunnen werken, zelfstandig en in teamverband. Hij of zij moet klantgericht kunnen denken en waarmaken wat aan de klant beloofd wordt. Heb je een technische achtergrond en/of spreek je ook nog Frans of Duits, dan zijn we helemaal geïnteresseerd! Het werkt prettig als je woonachtend bent in de regio.

Bijou Moderne b.v.

Bijou Moderne biedt een afwisselende functie voor 22,5 uur per week in een informele sfeer. Naast natuurlijk het salaris, bieden we een reiskostenvergoeding en een prima pensioenregeling.

Heeft u interesse?

Functie:orderpicker
Startdatum:02-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:23 – 23

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bijou Moderne via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Orderpickers Bijou Moderne 02-12-2023

Bekijk ook andere vacatures