Vacature Nieuwe Generatie Havenmakers

Nieuwe Generatie Havenmakers in Rotterdam

11 april 2024

Start bouw Ferro Offices

Ferro Offices voor nieuwe generatie maakbedrijven

De bouw van de Ferro Offices is officieel gestart. Wethouder Chantal Zeegers (Klimaat, Bouwen en Wonen) van gemeente Rotterdam doopte dinsdag 9 april op ludieke wijze het vroegere Ferrro kantoor naast de iconische gashouder en wenste het een behouden her-nieuwbouw. Dit deed de wethouder samen met CEO & COO a.i. Boudewijn Siemons van het Havenbedrijf, Edwin Blom Directievoorzitter Dura Vermeer Bouw Heyma en architect Maarten van Bremen van GROUP A. Havenbedrijf Rotterdam transformeert Ferro Offices naar een duurzaam kantoorverzamelgebouw voor een nieuwe generatie (maritieme) maakbedrijven. Ferro Offices wordt hét eerste duurzame visitekaartje van M4H Rotterdam, een gebied waar wonen, werken en leren samenkomen. De oplevering staat gepland in het 2e kwartaal van 2025.

Plek voor nieuwe generatie havenmakers

Het nieuwe Ferro kantoor in het Galileipark is volgens de ontwikkelaars een ideale omgeving voor bedrijven die op zoek zijn naar een open innovatiemilieu dichtbij onderwijs- en kennisinstellingen en goede (haven)faciliteiten: 'Hier werken bedrijven en onderwijsinstellingen met elkaar samen aan nieuwe technologieën op het gebied van energietransitie, mobiliteit en circulariteit. Innovatieve (productie)bedrijven met lef en doorzettingsvermogen vinden hier alle ruimte. De combinatie van stedelijke sfeer, goede (haven) faciliteiten en het metrostation Marconiplein op loopafstand maakt het de perfecte plek voor de nieuwe generatie havenmakers.

''

Interesse?

In het 2e kwartaal van 2025 komt in totaal 7100 m² kantoor/bedrijfsruimte vrij met verdiepingen van 1800 m² en units vanaf 135 m². Wil je meer weten over de verhuurmogelijkheden? Neem dan contact op met van BRiQ via [email protected] of . Ook kun je contact opnemen met CBRE via of cbre.nlFunctie:nieuwe generatie havenmakers
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Nieuwe Generatie Havenmakers CBRE 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures