Vacature Monteur

Monteur in Leiden

Bedrijfsomschrijving

‘De basis, daar begint het’

De opdrachtgever is een fabrikant van elektrische aandrijvingen voor het automatiseren van industriële afsluiters. Het is een echt familiebedrijf gevestigd in Leiden. De producten worden onder andere toegepast in verschillende branches zoals olie & gas, water en de elektriciteit industrie. De opdrachtgever staat bekend om hun betrouwbaarheid, snelheid en continuïteit.

Als servicemonteur ga je samen met het service team van ongeveer 15 man fulltime aan de slag. Je begint op de vernieuwde werkplaats en overlegt met de monteurs die hier ook de werkplaats werken. Daarnaast wordt je gekoppeld aan een monteur en ga je de weg op. Een keer per maand is er maandoverleg en wordt er besproken hoe het allemaal gaat, over de veiligheid op de werkvloer en waar je bijvoorbeeld tegenaan loopt. Het is een fijne werkgever en de werknemers en teamgevoel staat bovenaan. Ook heeft de opdrachtgever goede secundaire arbeidsvoorwaarden, denk aan teamuitjes en elke vrijdagmiddag een borrel om de week af te sluiten.

Ze zijn goed bereikbaar met de auto vanuit Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer.

Functieomschrijving

Het controleren en bedienen van elektrische en mechanische aandrijvingen heb jij verstand van. Je werkweek begint maandag ochtend om 07.30 uur met een overleg, wie gaat wat doen, binnen op de werkplaats of wie er buiten werkt. Omdat er met specifieke producten wordt gewerkt, is het van belang dat de digitale verwerking goed verloopt, daarom is jou ervaring hierin ook erg belangrijk. Ook ben je bezig met het uitvoeren van service, reparatie, onderhouden en revisie werkzaamheden. Verzoeken van klanten hou jij je ook mee bezig, zoals het samenbouwen van nieuwe en aangepaste producten. Het bouwen van nieuwe elektrische aandrijvingen. Het op zoek gaan naar de oorzaak van de storingen en het oplossen hiervan vindt jij ook leuk om te doen. Maar wat valt er eigenlijk nog meer onder jouw taken?

 • Het opstellingen van servicerapporten, dit doe je digitaal;
 • Demo’s testen door middel van de elektrische aandrijvingen.
Functie-eisen

‘Ben je leergierig en secuur? Dan kan je hier zoveel leren!'

 • Je bent in het bezit van een MBO diploma niveau 4, het liefst in de richting elektro techniek of ervaring in een soortgelijke branche;
 • Je bent in het bezit van een VCA certificaat of je bent bereid deze te halen;
 • Je bent in het bezit van een auto rijbewijs;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal voor de veiligheid op de werkvloer, spreek je ook Frans dan is dit een plus.
Arbeidsvoorwaarden
 • Een salaris tussen de €2300 - €3000 bruto per maand op basis van 40 uur per week;
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer of een bedrijfsauto van de opdrachtgever;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • Je bouwt 16 2/3 vakantie uren op voor iedere gewerkte maand of een evenredig deel daarvan, wanneer geen volledige maand gewerkt is.

Spreekt deze functie jou aan? Solliciteer dan direct via de blauwe knop of bel naar 071 566 57 24 en vraag naar Julia.Functie:assemblagemonteur industriële elektronica
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 3000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Monteur Olympia 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures