Vacature Bewonersconsulent

Bewonersconsulent in Leiderdorp

De schakel tussen bewoners en het projectteam, dat ben jij! Je bent het aanspreekpunt van beide partijen, houdt je hoofd koel in situaties en werkt oplossingsgericht zodat alle partijen tevreden naar huis kunnen. Het belang van een goede communicatie is leidend in deze functie, daarbij opkomend het garanderen van veiligheid richting bewoners en de andere betrokken partijen. De partij waar je werkzaam bent opereert tussen Rotterdam en Leiderdorp, met projecten die zich richten op renovatie, groot onderhoud en verduurzaming. Je bent gedurende de week aanwezig op het project om alles in goede banen te begeleiden & werkt nauw samen met de uitvoerder!Functie:Woonconsulent, Medewerker klant en klacht
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Bewonersconsulent Eminent Groep 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures