Vacature Meewerkend Uitvoerder

Meewerkend Uitvoerder in Zoeterwoude

Tizo

 • Over ons
 • Livingstone

Meewerkend uitvoerder

Heb je graag de leiding over de bouw en kijk je ernaar uit om een stap verder te gaan dan de traditionele bouw? Als meewerkend uitvoerder bij Tizo B.V. realiseer én beheer je de bouw van unieke gepersonaliseerde villa's, vanaf de eerste heipaal tot de uiteindelijke oplevering. Tizo B.V. is een vooruitstrevend bouwbedrijf, met 40 jaar ervaring rondom de realisatie van luxe vrijstaande woningen, utiliteitsgebouwen en grootschalige verbouwingen. Dat doen we niet alleen: we werken met een hecht team van 25 collega's, waaronder timmerlieden, uitvoerders en kantoorpersoneel. Vanwege uitbreiding van onze activiteiten en duurzame groei zijn we per direct op zoek naar een meewerkend uitvoerder. Ben jij de gedreven en vaardige meewerkend uitvoerder die we zoeken? Dan zien we jou graag als waardevolle aanvulling op ons team!

Jouw werkzaamheden

Als meewerkend uitvoerder vervul je meerdere rollen. Allereerst ben je een allround timmerman en zul je samen met een vaste collega zorgdragen voor de complete bouw van een luxe gepersonaliseerde villa. Je beschikt dan ook over voldoende vakkennis en ervaring om zelfstandig een volledige woning te kunnen realiseren.

Maar als meewerkend uitvoerder heb je ook een leidinggevende positie. Je overziet de bouw en stuurt tijdens het bouwproces onderaannemers en leveranciers aan. Je hebt oog voor de planning en bewaakt nauwlettend de voortgang van de bouw. Kleine problemen die gedurende de bouw ontstaan weet je zelfstandig op te lossen. Zo zorg je ervoor dat het gehele proces soepel verloopt en de woning op tijd opgeleverd kan worden.

Het team / werken bij Tizo B.V.

Bij ons tref je geen seriebouw aan; ieder bouwproject is uniek en vanuit de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers werk je altijd aan de realisatie van een bijzondere woning. Bovendien ben je bij het gehele bouwproces betrokken. Je verzorgt de bouw vanaf de eerste heipaal tot aan de uiteindelijke oplevering. Zo ervaar je hoe je eigenhandig stapsgewijs bijdraagt aan de ontwikkeling van een luxe villa. Dat geeft veel voldoening!

We zijn een vooruitstrevend bouwbedrijf en blijven ons elke dag verder ontwikkelen. Binnen onze werkwijze gaan snelheid en kwaliteit hand in hand zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes is georganiseerd. Je start ieder bouwproject bij Tizo B.V. dan ook altijd met een sterke basis: gedetailleerde werktekeningen, 3D modellen en een concrete werkvoorbereiding bieden je alle benodigdheden om efficiënt en gericht met de bouw te kunnen starten.

Tijdens de dagelijkse werkzaamheden kun je altijd rekenen op je vaste collega. Daarnaast beland je binnen Tizo B.V. in een vooruitstrevend en energiek team. Binnen Tizo B.V. heerst een platte organisatie en is er veel ruimte voor onderling overleg en eigen inbreng. De werksfeer is top en ook buiten werktijd heb je mooie contacten met je collega's.

Buiten de werkzaamheden om is er namelijk ook volop ruimte voor gezellige activiteiten met collega's. We organiseren regelmatig leuke bedrijfsuitjes en uitstapjes, en ook vrijdagmiddagborrels mogen natuurlijk niet ontbreken.

Jouw profiel

Als meewerkend uitvoerder beschik je over:

 • De kennis en vaardigheden om zelfstandig een complete woning te bouwen;
 • De vaardigheid om onderaannemers en leveranciers aan te sturen;
 • Goede communicatieve vaardigheden en een collegiale instelling;
 • De motivatie om samen met je vaste collega en het gehele team unieke villa's op te leveren;
 • De wil om af en toe een uurtje over te werken;

Ons aanbod:

 • Een goed salaris, passend bij de functie;
 • Een volledig ingerichte bedrijfsbus;
 • Een iPad en telefoon van de zaak;
 • Een leuke werksfeer;
 • Veel afwisseling in je werkzaamheden en de kans om unieke bouwprojecten te realiseren;
 • Standplaats: Zoeterwoude;

Kijk jij uit naar een nieuwe uitdaging, heb je genoeg van de traditionele bouw en wil je vanaf nu alleen nog maar prachtige vrijstaande woningen bouwen? Solliciteer dan vandaag nog! Bel ons via:Functie:meewerkend uitvoerder
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Meewerkend Uitvoerder Bouwmaatschappij TIZO 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures