Vacature Medewerker Logistiek

Medewerker Logistiek in Bleiswijk

Medewerker Logistiek, CEMEX (Bleiswijk) (fulltime - 40 uur per week)

Medewerker Logistiek, CEMEX (Bleiswijk) (fulltime - 40 uur per week)

Wil jij werken in een commerciële en dynamische omgeving? Zoek je een logistieke baan met afwisseling? Lees dan vooral verder!


Wat ga je doen?

Als medewerker logistiek maak je samen met je team de beloftes aan onze klanten waar en lever je een belangrijke bijdrage aan de klanttevredenheid! Je hebt een baan waarbij je allround werkt en waar eigen initiatief om de processen telkens weer te verbeteren wordt toegejuicht. Je werk bestaat o.a. uit:

 • Orderpicking en het verzendklaar maken van bestellingen;
 • Controleren en verwerken van binnenkomende goederen;
 • Laden en lossen van vrachtwagens met onze interne transportmiddelen;
 • Ondersteunende en periodieke werkzaamheden.

Wie zijn wij?

Cemex B.V. ( www.cemex.nl ) is een groothandel in facilitaire, hygiënische en medische producten en diensten. Je komt in een dynamische, zichzelf steeds verbeterende handelsomgeving te werken met een informele en klantgerichte bedrijfscultuur. Sterke kwaliteitskenmerken en een 'hands on-mentaliteit' staan bij ons voorop.

Cemex B.V. is een zelfstandig onderdeel van OptiGroup Medical B.V. welke weer onderdeel uitmaakt van het Zweedse OptiGroup AB ( www.optigroup.com ).

Binnen de bedrijven van OptiGroup heerst een informele en klantgerichte bedrijfscultuur. Sterke kwaliteitskenmerken en een 'hands on-mentaliteit' staan bij ons voorop.

Wat breng jij mee?

Buiten het feit dat je een enthousiaste aanpakker bent, is het volgende op jou van toepassing:

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring in de logistiek;
 • Je hebt een no-nonsense mentaliteit en kunt goed samenwerken. Je houdt van humor, maar kunt ook op een opbouwende manier je collega's feedback geven;
 • Je werkt nauwkeurig (ook onder druk), omdat je weet dat fouten verstrekkende gevolgen kunnen hebben;
 • Je hebt een geldig reachtruckcertificaat of bent bereid dit zo snel mogelijk te halen;
 • Je bent leergierig en flexibel.

Een zelfstandige functie met voldoende ruimte voor eigen initiatief. Je komt in een dynamische, zichzelf steeds verbeterende handelsomgeving met een informele en klantgerichte bedrijfscultuur te werken. Sterke kwaliteitskenmerken staan bij ons voorop. En verder bieden we je:

Wat bieden wij je?

Een zelfstandige functie met voldoende ruimte voor eigen initiatief. Je komt in een dynamische, zichzelf steeds verbeterende handelsomgeving met een informele en klantgerichte bedrijfscultuur te werken. Sterke kwaliteitskenmerken staan bij ons voorop. En verder bieden we je:

 • Een marktconform salaris en natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden (zoals vakantiegeld, pensioenregeling, 27 verlofdagen op jaarbasis, collectieve bonusregeling, personeelskorting op onze producten);
 • Volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen met training, opleiding en coaching in onze eigen online OptiGroup Medical Academy.

We zijn gevestigd op het Prisma bedrijventerrein in Bleiswijk, direct naast de A12 en het (trein en Randstadrail)station Lansingerland-Zoetermeer. Zowel met de fiets, de auto als het OV zijn we dus uitstekend bereikbaar. En natuurlijk hebben we lekkere koffie en thee, een goed gevulde fruitkist en een pingpongtafel!


Dan kun je bellen met , Teamleider Logistiek ().

En ben je gelijk al zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren op deze uitdagende functie? Dan maken we natuurlijk graag kennis met je! Stuur hiervoor je motivatie en CV naar .

- OptiGroup


OptiGroup
Spectrumlaan 5
2665 NM Bleiswijk
The NetherlandsFunctie:logistiek medewerker
Startdatum:18-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met OptiGroup via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Medewerker Logistiek OptiGroup 18-01-2024

Bekijk ook andere vacatures