Vacature Masseur

Masseur in Bleiswijk

Medewerker bediening (16 - 32 uur)

  • Part time
  • Bleiswijk
  • 3 weken geleden geplaatst
  • Elysium

De uitdaging
Gasten laten genieten van een ontspannen dagje wellness. Daar hoort ook lekker eten en drinken bij. Met een glimlach geserveerd. Als medewerker bediening doe je niets liever dan ervoor zorgen dat onze gasten het naar hun zin hebben, vlot worden bediend en graag nog eens terugkomen in het restaurant voor een hapje of een drankje. Je kan goed inschatten wat onze gasten nodig hebben en speelt hier op en persoonlijke en spontane manier op in. Als gasten met een glimlach het restaurant weer verlaten dan is jouw missie geslaagd.


Wat zijn de taken van een medewerker bediening? - Opnemen van bestellingen; - Op- en afruimen van tafels; - Serveren van gerechten en dranken; - Aanvullen barvoorraad; - Aanspreken van gasten op ongewenst gedrag; - Het geven van informatie aan de gasten; - Zorgdragen aan een representatieve werkomgeving; - Overleggen met keukenpersoneel; - Toelichten van specifieke wensen aan keukenpersoneel; - Raadplegen van leidinggevende indien nodig.

Past dit bij jou? - Je bent spontaan, attent en representatief; - Je hebt een groot gevoel voor gastvrijheid; - Je bent flexibel inzetbaar; - Je steekt graag de handen uit de mouwen; - Je bent sociaal, vriendelijk, gestructureerd en bovenal collegiaal; - Je houdt je hoofd altijd koel, zelfs op de meest hectische momenten.

Ervaring vinden wij niet zo belangrijk. Enthousiasme, motivatie en een proactieve houding wel.

- Een team met leuke en gemotiveerde collega's; - Ruimte om door te groeien; - Eventuele reiskostenvergoeding; - Een goed salaris (en vakantiegeld) op basis van kennis en ervaring; - Badenkaart voor een wellnessresort naar keuze; - Benefits at work (korting op o.a. sporten, reizen en shoppen); - Korting op maaltijden uit het restaurant.

Enthousiast geworden? Solliciteer!
Wil jij deel uit maken van ons inspirerende team en kan je niet wachten om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden? Wij zijn erg benieuwd naar jou en jouw motivatie. Bel dan onze service desk via of stuur een whatsapp naar . Je kunt ook een e-mail sturen naar .

Elysium

Bleiswijk

  • Oproep
  • 4 maanden geleden geplaatst

Masseur (8 - 24 uur)

Elysium

Bleiswijk

  • Part time
  • 1 maand geleden geplaatst


Functie:masseur
Startdatum:10-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met International Wellness resorts via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Masseur International Wellness resorts 10-10-2023

Bekijk ook andere vacatures