Vacature Magazijnmedewerker

Magazijnmedewerker in Aldtsjerk

Magazijnmedewerker parttime

We zijn op zoek naar een nieuw familielid, een magazijnmedewerker met chauffeur skills


Wij zoeken jou!

Als magazijnmedewerker kun je zelfstandig uit de voeten en bent een echte teamplayer! Verder vind je (auto)rijden helemaal geweldig en wil je de beste service verlenen aan huis. Je hebt al ervaring of de wil om te leren. Wanneer je bij ons komt werken hoef je s 'avonds niet meer naar de sportschool. Met andere woorden je bent bereid fysiek werk te verrichten. Wat ervaring op de heftruck is wenselijk. Maar niet getreurd we bieden je ook de mogelijkheid deze bij ons te halen.

Wat ga je doen?

Op de bezorgdagen bezorg je producten bij onze klanten welke zich in een ruime omtrek rond Zevenhuizen bevinden. Te bezorgen producten worden zorgvuldig gelost en indien nodig alsnog afgerekend. Tevens ben je ook bereid andere werkzaamheden binnen onze vestiging Zevenhuizen te verrichten. Dit kan variëren van monteren van tuinmeubelen en BBQ, onderhoudswerkzaamheden aan en om het pand, ombouwen van de winkel en magazijn werkzaamheden. Om een magazijnmedewerker te kunnen zijn, komt daarbij het volgende van pas als je:

 • Bereid fysiek werk te verrichten;

 • Stressbestendig bent (je kunt zowel bij extreme drukte, als op minder drukke momenten je hoofd koel houden);

 • In het bezit bent van rijbewijs B (E is geen pré);

 • Minimaal 24 uur beschikbaar bent ( werktijden variëren binnen de openingstijden van de winkel, inclusief wisselend weekenddag, aantal feestdagen en eventuele koopavonden )

En verder?

Het team van Intratuin Zevenhuizen is collegiaal, hecht en enthousiast. Verder is het een succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent. Samen dragen we ons steentje bij aan het vergroenen van de Nederlandse tuin. Jouw werkplek heeft héél veel frisse lucht, altijd warme koffie en tijdens ieder seizoen een feestje om doorheen te wandelen. Naast groen werkgeluk vinden we ontspanning ook belangrijk: de personeelsvereniging organiseert jaarlijks diverse activiteiten zoals een heerlijke zomer-BBQ, verschillende creatieve workshops én leuke teamuitjes waar je aan kunt deelnemen. Verder bieden wij jou:

 • Een arbeidsovereenkomst op basis van 24, 32 of 38 uur (minimaal één weekenddag per week);

 • Salaris conform CAO Retail Non-Food;

 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld op basis van 38 uur;

 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid als het gaat om jouw afdeling;

 • Als je 's avonds werkt, zorgen wij kosteloos voor jouw maaltijd én een dessert;

 • 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel;

 • Een nog fijnere personeelskorting in ons restaurant 'Eten in de Proeftuin'.

Leuk om te weten

Intratuin is opgericht in 1980 door acht slimme, ambitieuze en een tikkeltje eigenwijze ondernemers. Nu, 42 jaar later, heeft de keten 69 vestigingen (55 in Nederland, 3 in België en 11 in Duitsland), een servicekantoor in Woerden, een distributiecentrum voor hardwaren in Venlo en een distributiecentrum voor groen in Aalsmeer. Er zijn meer dan 3.300 medewerkers in dienst en Intratuin bereikt jaarlijks zo'n 12,5 miljoen klanten!

Kort gezegd; een leuker bedrijf om voor te werken ga je niet vinden!

Is dit jouw droomvacature?

Functie:magazijnmedewerker
Startdatum:11-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Intratuin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Magazijnmedewerker Intratuin 11-12-2023

Bekijk ook andere vacatures