Vacature Magazijninrichter

Magazijninrichter in Hazerswoude-Dorp

Dit doen wij sinds 1980, met een vast team van specialisten. Van uitgebreid en inzichtelijk advies met 3D-tekeningen en productie naar CE-normering , tot deskundige veiligheidsinspecties na projectafronding. Ons team geeft gedurende het gehele traject, vakkundige begeleiding.

Eigenaren Berry en Niels van der Meer


Als magazijninrichter zijn wij gespecialiseerd in projecten met complexe inrichtingen, zoals verdiepingsvloeren, pallet shuttlesystemen en combinaties van verscheidene opslagsystemen. Onze meerwaarde komt het beste tot uiting bij vraagstukken waar efficiëntie, veiligheid en vakmanschap samenkomen. Met onze expertise vertalen wij complexe vraagstukken naar praktische oplossingen om werkprocessen te verbeteren.

Daarnaast bedienen wij ook de kleinere ondernemer via onze webshop . Snel en gemakkelijk standaard maten palletstellingen of grootvakstellingen bestellen is in onze webshop zo gebeurd!

Betrouwbaar door certificering en opleiding

Kwaliteit zit in producten, maar ook zeker in de installatie van opslagsystemen. Als magazijninrichter dragen wij de verantwoording om een veilige werkomgeving te realiseren, waar efficiënte en veilige productie gedraaid kan worden. Om 100% veiligheid te garanderen, zijn al onze monteurs opgeleid en voorzien van de juiste certificeringen en diploma's.

Met ons uitgebreide assortiment van kwalitatief hoogwaardige transport- en opslagsystemen realiseren wij oplossingen, volledig conform gestelde normeringen.

Functie:magazijninrichter
Startdatum:28-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Magazijninrichter Meer Magazijn 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures