Vacature Locatiehost

Locatiehost in Rotterdam

Jeugdtheater Hofplein is een warm huis waar élk kind welkom is. Waar elk kind de kans krijgt om van podiumkunst te proeven en daardoor zichzelf en de wereld om zich heen te ontdekken. Hofplein koestert de droom dat wie binnenkomt, op een andere manier ons huis weer verlaat. Meer verzekerd van gelijke kansen. Voller. Sterker. Groter. Met een open en kritische blik de grote wijde wereld in.

Naast het aanbieden van theaterlessen en het maken van voorstellingen met deelnemers in de vrije tijd, is Jeugdtheater Hofplein ook actief binnenschools: in het primair en voortgezet onderwijs.

Jeugdtheater Hofplein is per 1 september 2024 op zoek naar een:

Locatiehost (oproepkracht)

Vind jij het leuk om mensen te ontvangen, welkom te laten voelen in ons theater en te voorzien van een kopje koffie of thee? Heb je passie voor theater en onderwijs, woon je in de omgeving van Rotterdam en ben je op zoek naar een leuke (bij)baan in de cultuursector? Dan zou Jeugdtheater Hofplein wel eens de perfecte werkgever voor jou kunnen zijn!

 

Wat ga je o.a. doen?

-        Als locatiehost ben je aanwezig tijdens onze jeugdtheaterlessen en andere activiteiten in het Hofpleintheater, waarbij ook barwerkzaamheden worden verricht.

-        Je bent eerste aanspreekpunt voor bezoekers en ontvangt deze op een gastvrije manier.

-        Je beantwoordt vragen van leerlingen/deelnemers, docenten en spelers.

-         Je bent verantwoordelijk voor de BHV tijdens openingstijden.

Onze nieuwe collega:

-          Is in ieder geval beschikbaar op woensdagmiddag en -avond;

-          Is flexibel inzetbaar;

-          Is klantgericht en representatief;

-          Is communicatief zeer vaardig;

-          Werkt nauwkeurig;

-          Heeft affiniteit met theater en kinderen/jongeren.

Aanbod:

Wij bieden een flexibele baan aan bij een dynamisch jeugdtheater, met gedreven collega’s en zeer enthousiaste deelnemers. Salarisindicatie: vanaf € 17,11 bruto per uur (inclusief vakantiegeld en -tijd, nog exclusief 5% eindejaarsuitkering), o.b.v. schaal 3 van de Cao Kunsteducatie waarbij rekening wordt gehouden met (soort)gelijke werkervaring.

 

Sollicitatieprocedure:

Ben jij onze nieuwe locatiehost? Reageer dan uiterlijk 16 juni 2024. Stuur een motivatiebrief met cv naar Davida Roovers-Slooter, D.Roovers-Slooter@jeugdtheaterhofplein.nl. 

Jeugdtheater Hofplein streeft ernaar een diverse en inclusieve organisatie te zijn, oftewel een afspiegeling van de Rotterdamse samenleving van nu. Daarom hopen wij op reacties vanuit verschillende achtergronden en leeftijdscategorieën, en roepen wij kandidaten die zich hierin herkennen en ons kunnen versterken vooral op om te reageren.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.Functie:Locatiehost
Startdatum:28-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:0 – 0
Uren per week:1 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Locatiehost Stichting Jeugdtheater Hofplein 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures