Vacature Account Manager Marine Travel

Account Manager Marine Travel in Rotterdam

Account Manager Marine Travel - lokatie Rotterdam

Ben je toe aan een uitdagende functie in de zakenreisbranche? Heb jij ervaring in het boeken van maritieme en/of zakelijke reizen en ben je avontuurlijk ingesteld? Dan zijn wij wellicht een match. Voor onze vestiging in het centrum van Rotterdam zoeken wij ervaren Business Travel Consultants voor de functie van Account Manager Marine Travel.

 • Rotterdam
 • Fulltime

Zakenreisorganisatie Schiphol Travel International ontfermt zich over een interessant klantenbestand waardoor jouw werkdag nooit saai is. Van maritieme tot offshore bedrijven, van advocatenkantoren tot scheepsbouwers met internationale opdrachten en wereldwijde crewchanges.

Bij ons op kantoor is het iedere dag net of je zelf op reis gaat. Rotterdam is een bruisende stad waar creativiteit en gedrevenheid tot hun recht komen. In de buurt bevinden zich veel hippe koffiebars en het centrum vol winkels en horeca ligt aan je voeten. Ons kantoor ligt op minder dan 10 minuten loopafstand van Rotterdam Centraal. De functie biedt veel zelfstandigheid en een grote mate van vrijheid. Bij Schiphol Travel heerst de sfeer van een familiebedrijf, dat we graag vasthouden door samen veel leuke dingen te ondernemen.

Over de functie:

In de rol van Account Manager Marine Travel is geen dag hetzelfde. Het betreft een fulltime functie. Je komt te werken in een jong en enthousiast team binnen een platte organisatie zonder managers en supervisors, waardoor er veel ruimte is voor eigen initiatief en inbreng. Als Account Manager Marine Travel ben je samenmet je team zelf verantwoordelijk voor je klantenpakket en regel jij het volledige operationele proces van A tot Z. Je heb je veel 1-op-1 contact met je klanten, aangezien ook het relatiebeheer onder jouw verantwoordelijkheid valt. Wij bedienen veel klanten in het hogere en topsegment waarvoor wij ons bedrijfsproces volledig toespitsen op de wensen van de klant. In je rol heb je dan ook een servicegerichte instelling en een gezond verantwoordelijkheidsgevoel. Wij willen de verwachtingen van de klant het liefst overtreffen en altijd 5 sterren diensstverlening leveren.

Het is voor ons een pre als jij:

 • IATA-kennis hebt en je ervaring minimaal gelijkwaardig is aan KLM FAT 1/IATA Foundation
 • ervaring hebt met CRS, bij voorkeur Galileo
 • kennis hebt van ticketing & refunds
 • relevante werkervaring hebt in de verkoop van zakenreizen en/of marine travel

Wat wij bieden:

 • Goede salariëring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Interessante studiereizen
 • Dynamische werkomgeving in het hart van bruisend Rotterdam
 • Afwisselend en uitdagend werk in kleine teams
 • Veel vrijheid en zelfstandigheid

Over Schiphol Travel International:

Schiphol Travel International is een internationale zakenreisorganisatie met diverse kantoren in Nederland en het Verenigd Koninkrijk en is onderdeel van het Travel Leaders-netwerk. Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve en persoonlijke dienstverlening voor het boeken van zakenreizen van onze klanten. Tevens zijn wij een grote speler in de maritieme en offshore sector.




Functie:account manager marine travel
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Account Manager Marine Travel Schiphol Nederland 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures