Vacature Lerarenopleider Natuur en Techniek

Lerarenopleider Natuur en Techniek in Gouda

Samen voor goed christelijk onderwijs

Lerarenopleider natuur en techniek (0,4-0,6 fte)

In deze functie van lerarenopleider natuur en techniek neem je pabostudenten mee in je verwondering over de schepping. Je geeft ze door jouw lessen en begeleiding de tools om zelf straks in het basisonderwijs inspirerende lessen te verzorgen.

Dit doe je als lerarenopleider natuur en techniek

Je bereidt onderwijs voor, geeft les, toetst, begeleidt en coacht pabostudenten van zowel de dag- als deeltijdopleidingen pabo. De functie is een combinatie van natuur en techniek, waarbij biologische, natuurkundige en technische onderwerpen het grootste gedeelte van het curriculum beslaan.
Samen met collega's van de vakgroep ontwerp je onderwijs en draag je bij aan de ontwikkeling van het curriculum. Het uitstroomprofiel is vastgesteld en vanuit hier maken jullie modules die aansluiten bij de praktijk van de student. Je bent dus een conceptuele denker die theorie naar praktijk kan vertalen.
Het werk van een lerarenopleider natuur en techniek op een rij:
 • Verzorgen van lessen en begeleiden en coachen van studenten bij stage en afstuderen.
 • Ontwikkelen van het curriculum zodat het aansluit bij het leraarschap in het basisonderwijs.
 • Professionaliseren op het gebied van vakkennis en didactiek.

Dit neem je mee als lerarenopleider natuur en techniek

Je realiseert je dat je werk alles te maken heeft met Gods schepping en je hebt een drive om jouw enthousiasme hierover over te dragen aan toekomstige leerkrachten.
En verder:
 • Ervaring als basisschoolleerkracht met aantoonbare affiniteit met het vak natuur en techniek. Bijvoorbeeld door een opleiding in die richting of de bereidheid die te volgen.
 • Een eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid.
 • Flexibele inzetbaarheid in verband met onze lessen voor de dag- en avondopleiding.

Hier ga je werken

Driestar educatief is een praktijkgericht kenniscentrum dat een inspirerende bijdrage levert aan het christelijk onderwijs in binnen- en buitenland. Dat doen we met opleidingen, diensten en producten van Driestar hogeschool en Driestar onderwijsadvies. Ons ideaal is mooi en goed onderwijs dat doortrokken is van de Bijbelse identiteit en dat kinderen en jongeren raakt. Samen met de Bijbel vormen de gereformeerde belijdenisgeschriften de grondslag van onze organisatie.
De vakgroep natuur en techniek bestaat uit vijf mensen die veel samenwerken en met elkaar delen. Als je in dit team werkt is het belangrijk dat je kritisch bent op je eigen handelen en gericht bent op verbetering daarvan. Het team heeft een warme, open sfeer waarin er omgekeken wordt naar elkaar.

Dit bieden we je;

 • Salaris tussen € 4.234,28 en € 5.936,77 (functieschaal 11 van de cao-hbo).
 • Een contract voor bepaalde tijd van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Een uitstekende pensioenregeling bij het ABP, 8% vakantiegeld en een 13 e maand.
 • Ruime verlofregeling.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een NS-businesscard (1 e klas), museumjaarkaart, gedeeltelijke vergoeding van je sportschoolabonnement en een thuiswerkvergoeding.
 • Veel mogelijkheden voor professionalisering en persoonlijke ontwikkeling.
 • Hybride werken en de faciliteiten om dit te kunnen doen.
 • Een collegiaal team en veel ruimte voor het zelf organiseren van je werk.
 • Een stimulerende werkomgeving waarin je met jouw talent indirect bijdraagt aan goed christelijk onderwijs.

Hoe nu verder?

Heb je interesse in de vacature van lerarenopleider natuur en techniek? Reageer dan vóór D.V. 8 juni 2024 via het sollicitatieformulier. Dat kan. Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Bertine van Kralingen, vakgroepvoorzitter natuur en techniek, tel. , e-mail . Voor algemene informatie over de opleiding kun je contact opnemen met , , tel. , email .


Functie:lerarenopleider natuur & techniek
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4234 – 5936
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Driestar educatief via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures moerkapelle
 2. Lerarenopleider Natuur en Techniek Driestar educatief 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures