Vacature Taak Ambulant Dienstverlener

Taak Ambulant Dienstverlener in Rotterdam

Leerkracht met als taak ambulant dienstverlener

Reageer t/m 14 juni 2024 Solliciteer direct

Leerkracht met als taak ambulant dienstverlener

Vacaturenummer: 1724929

 • 32 - 40 uur

 • HBO

 • Reageer t/m 14 juni 2024

Wat ga je doen


Als ambulant dienstverlener heb je een afwisselende baan. In deze functie is het jouw taak om ervoor te zorgen dat het systeem rondom de leerling wordt versterkt. Daarnaast zorg je ervoor dat jouw leerlingen de juiste ondersteuning krijgen. Zo is er namelijk niet alleen een ondersteuningsbehoefte vanuit de school, maar ook een onderwijsbehoefte vanuit de leerling. Het gaat hierbij om leerlingen met een TOS en/of leerlingen die doof of slechthorend zijn. Hierin ben jij dé expert!

Elke dag ziet er anders uit. Van het coachen en samenwerken met de leraren en diverse professionals binnen het systeem tot individuele begeleiding met de leerling. In deze rol weet jij deze expertises te bundelen en zo tot een gerichte aanpak te komen. Ook lever je een actieve bijdrage in het realiseren van onze strategische doelen. Je helpt Auris bij de ambitie om meer leerlingen vanuit een ambulante setting te ondersteunen in het reguliere onderwijs.

Wij zijn per augustus op zoek naar een nieuwe collega voor 4-5 dagen per week. Kom jij ons team versterken?

Wat bieden wij jou

Kennis staat bij ons centraal. Iedere dag opnieuw zetten onze professionals zich in voor het gezamenlijk doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professional continu in ontwikkeling bent.

Een goede start van jouw loopbaan bij Auris vinden wij belangrijk. Daarom krijg jij, voordat je aan de slag gaat in je team, een intensief inwerkprogramma aangeboden als onderdeel van onboarding. Op een mooie, externe locatie leer jij in twee dagen nieuwe collega's kennen, krijg je een aantal praktijkgerichte/ervaringscursussen en nemen wij jou mee in onze doelgroep en Auris als expertise organisatie.


Uitdagend werk verdient natuurlijk ook waardering, daarom biedt Auris:

 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO, schaal L11 afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 5.536,-- bruto per maand bij een fulltime aanstelling
 • aansluiting bij pensioenfonds ABP
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en een fietsplan
 • een interessante doelgroep waarin je direct een maatschappelijke bijdrage kunt bieden
 • een dynamische werkomgeving, waarin je leraren en leerlingen in het reguliere onderwijs coacht en begeleidt
 • een multidisciplinair team met enthousiaste en deskundige collega's gericht op ontwikkeling en samenwerking
 • de werkomgeving 'Auris Academie' geeft je de mogelijkheid om verdieping te zoeken via ons volwaardig opleidingscentrum, daarmee is er volop ruimte voor je professionele ontwikkeling

 • Bij start van je nieuwe baan een volledig verzorgde tweedaagse als onderdeel van onboarding

 • Een baan waarin je werkt met en voor een interessante en boeiende doelgroep

 • Een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantiegeld (8%) en goede pensioenregeling

Waar ga je werken


Als Leraar met als taak ambulante dienstverlening in regio west werk je voornamelijk vanuit huis of op de Ambulante Dienst in Rotterdam. Kijk voor meer informatie op onze website .


Wie ben jij

De woorden zelfstandig, reflectief en responsief omschrijven jou. Jouw aanpak is opbrengstgericht. Daarnaast neem jij mee:


 • een bevoegdheid voor lesgeven in het basisonderwijs of het voortgezet onderwijs, bij voorkeur aangevuld met een Master (bijvoorbeeld SEN, EN, orthopedagogiek)
 • woonachtig in de regio Voorne-Putten-Rozenburg, Rotterdam, Dordrecht-Gorinchem of Schiedam-Vlaardingen-Maassluis en in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer
 • kennis en ervaring met de doelgroep is een pré (leerlingen met een TOS, dove en slechthorende leerlingen)
 • kennis van de ontwikkelingen Passend Onderwijs
 • didactische, communicatieve en coaching ervaring en vaardigheden
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)
 • beschikbaar tussen de 32 en 40 uur per week

Ben jij enthousiast geworden?

Dan maken wij graag kennis met jou. Klik op onderstaande knop om te reageren. Dit kan tot en met 14 juni aanstaande. De gesprekken worden ingepland op 19 juni.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren bij Auris

Het sollicitatietraject bij Auris loopt via onderstaande stappen. Hiermee willen we zo veel mogelijk te weten komen over jou, maar laten we je ook kennismaken met ons.

Solliciteren

Solliciteren is mogelijk tot aan de deadline die in de vacaturetekst genoemd wordt. We beoordelen je cv en motivatie op de genoemde functie-eisen.

Dit kan telefonisch zijn, of per mail.

Eerste gesprek

Er volgt een kennismakingsgesprek op locatie over jouw ervaring, interesses en wat we elkaar te bieden hebben.

Tweede gesprek

In dit gesprek zoeken we de verdieping op, dit kan bijvoorbeeld aan de hand van een casus. Ook maak je kennis met potentiële nieuwe collega's.

Aanbod

We doen je graag een aanbod om te starten bij Auris! Na jouw akkoord vraag je je VOG aan en ontvang je je arbeidsovereenkomst.

Je start jouw loopbaan bij Auris met een tweedaagse onboarding op een externe locatie.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of wil je meer weten over werken bij Auris?

WERKEN BIJ AURIS.

© 2024 Werken bij AurisFunctie:taak ambulant dienstverlener
Startdatum:28-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5536 – 5536
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Taak Ambulant Dienstverlener Koninklijke Auris Groep 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures