Vacature Leerling monteur tot €3000,-

Leerling monteur tot €3000,- in Waddinxveen

Bedrijfsomschrijving

Je gaat werken bij een ambachtelijk bedrijf. Je werkt uitsluitend met eigen opgeleid personeel welke hun vakmanschap ten uitvoer brengen in zowel de werkplaatsen maar ook in het atelier en bij de installatie op locatie.

Ze staan voor een  hoge kwaliteit, uitgevoerd door mensen met verstand van zaken welke oprecht betrokken zijn bij hun werk. Er wordt doorlopend gewerkt aan innovatie van producten met als doel het gemak voor de eindgebruiker. Het bedrijf heeft door de jaren heen eigen producten ontwikkeld.

Functieomschrijving

Jij gaat aan de slag als Installatie monteur bij een bedrijf dat zich bevindt in de Theater wereld. Zo zijn installateur en producent van de geluid en licht installaties, het plaatsen van theater vloeren, het installeren van railbanen, gridsystemen, het plaatsen van theater doeken en het monteren van verschillende attributen. Op locatie worden de installaties uitgevoerd en in hun eigen productieruimte worden de producten geproduceerd. 

Als installatie monteur ben jij dus vaak onderweg naar verschillende Culturele Centra, Poppodia en Theaters om ervoor te zorgen dat alles op de juiste manier gelegd en geïnstalleerd is voor het toneelstuk/optreden dat die avond plaats vindt. Dit doe je samen in een team met een ervaren monteur die jou alle ins en outs gaat leren op montage en installatie gebied. 

Naast de installaties ga jij ook aan de slag in de productie ruimte om jouw werk voor te bereiden. Jij produceert dus zelf ook de onderdelen die je de volgende dag misschien moet gaan installeren op locatie. Hierbij kan je denken aan stalen of houten onderdelen. Al om het al een veelzijdige en technische functie waarin jij volledig wordt opgeleid door de organisatie zelf! En daarnaast ook trost kan zijn op het eindresultaat!

Verder werk je in een dagdienst van maandag t/m vrijdag en ben je in het weekend lekker vrij!

Functie-eisen
 • Gemotiveerd
 • Flexibel
 • Twee rechter handen
 • Woonachtig in de buurt van Waddinxveen
 • Rijbewijs B
Arbeidsvoorwaarden
 • Afwisselende werkplek je werk zowel in de eigen werkplaats als op locatie;
 • Salaris indicatie tussen de €2400,- en €3000,- bruto per maand;
 • Fulltime functie met uitzicht op een vast contract bij het bedrijf wel;
 • Reiskostenvergoeding €0,23 per km;
 • Doorgroeimogelijkheden en gratis cursussen via WerkTalent.


Functie:hulpmonteur elektrotechniek
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 3000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Leerling monteur tot €3000,- WerkTalent 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures