Vacature Toezichthouder Wabo

Toezichthouder Wabo in Rotterdam

Over de functie

Als Wabo toezichthouder bij een gemeente draag je de verantwoordelijkheid voor het toezicht op de naleving van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en bijbehorende vergunningen en voorschriften. Dit omvat het uitvoeren van controles op bouw-, sloop- en milieuprojecten, waarbij je zorgt dat deze in overeenstemming zijn met verleende vergunningen en geldende wet- en regelgeving. Je rapporteert bevindingen aan betrokken partijen, signaleert afwijkingen en adviseert over vervolgstappen. Verder onderhoud je contacten met diverse partijen, handel je klachten en meldingen af, en grijp je in bij illegale activiteiten. Met een zorgvuldige administratie waarborg je dat controles en klachten efficiënt worden afgehandeld. Kortom, als Wabo toezichthouder ben je de cruciale schakel tussen vergunningverlening en handhaving, en draag je bij aan de veilige en milieuvriendelijke uitvoering van projecten.

Functie eisen

  • Een afgeronde opleiding op HBO niveau, bijvoorbeeld Bouwkunde
  • Aantoonbare ervaring als Wabo Toezichthouder
  • Scherp oog voor detail en een proactieve houding
  • Bekendheid met bouwregelgeving en de Wabo

Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Toezichthouder Wabo die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Technici op het gebied van weg- en waterbouw
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3200 – 5500
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Toezichthouder Wabo Maandag 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures