Vacature IT Lead Infra

IT Lead Infra in Rotterdam

Vanuit je identiteit

Je christelijke geloof verbinden met je professionaliteit? Hier kan het! Daarin ben jij er voor anderen en is je team er voor jou.

Dynamiek

Een werkomgeving die innoveert en groeit biedt een hoge diversiteit aan functies en taken. Dit maakt dat geen dag hetzelfde is.

Wil je de kans krijgen om voorop te lopen en de koers uit te zetten voor de IT-infrastructuur van jeugd- en (jong)volwassenenzorg? Dan is dit jouw kans om een impact te maken en samen met ons de strategie van onze IT-infrastructuur verder vorm te geven!


Jouw werk doet ertoe!

Als IT lead infra speel je een cruciale rol op onze afdeling Proces- en informatiemanagement. In jouw rol ga je dienstverlenend te werk, om zo optimale ondersteuning aan onze medewerkers uit het primaire proces (jeugdhulpverlening) en de bedrijfsondersteuning te bieden. Zodat zij de best mogelijke zorg kunnen verlenen. Op deze manier draag je bij aan het werk van , waar we werken aan een goede basis waardoor kwetsbare kinderen, jongeren en gezinnen de zorg krijgen die zij verdienen. Dat is waar je het voor doet.


Dit ga je doen

Als IT lead infra bij krijg je de unieke mogelijkheid om samen met onze leverancier de strategie van onze IT-infrastructuur te ontwikkelen en te implementeren. Onze gereedschapskist is goed gevuld met state-of-the-art tooling van onder andere Microsoft en Salesforce. Maar hoe haal je hier meer uit? Jouw rol is cruciaal in het optimaal benutten van deze technologieën en het stimuleren van innovatie binnen ons team. Dit ga je doen:

 • Uitwerken en implementeren van de strategie voor de IT-infrastructuur van , in samenwerking met onze leverancier.
 • Optimaliseren van het gebruik van state-of-the-art tooling van onder andere Microsoft en Salesforce
 • Efficiëntie en effectiviteit van onze IT-processen verbeteren
 • Motiveren en enthousiasmeren van je collega's om slimmer te werken

Dit vragen we van je

Bij geef je je geloof handen en voeten. Je maakt het onderscheid dankzij jouw zelfstandige werkhouding, analytisch vermogen en lead aspiration. Je kunt goed samenwerken en bent communicatief sterk. Met jouw talent voeg jij als IT lead infra waarde toe aan het leven van een ander. Dat is onze basis. Verder breng je mee:

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Een relevante vooropleiding op minimaal hbo niveau of gerelateerde certificeringen
 • Minimaal 7 jaren ervaring in een soortgelijke functie
 • Kennis van en ervaring met ITIL, Microsfot 365, Azure (EntraID, PIM, Enterprise apps, Conditional Access), Windows 10/11 en IT architecture

Dit bieden wij

Wil jij werken in de jeugdzorg met veel autonomie en vanuit verbondenheid met je collega's? Daarnaast is er bij ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Met jouw kennis inspireer je andere collega's. Bij kan het als IT lead infra. Op basis van een 36-urige werkweek kun je rekenen op:

 • een bruto maandsalaris volgens de cao Jeugdzorg schaal 9 van € 3042,75 tot € 4544,51, afhankelijk van je kennis en ervaring
 • een jaarcontract. Functioneer je goed? Dan zetten we deze om in een vast dienstverband
 • 25 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld
 • een eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris
 • reiskostenvergoeding
 • hybride werken

is een organisatie met een IT-landschap waarbij kwaliteit en professionaliteit centraal staan. Je komt te werken in een gezellig team Proces- en Informatiemanagement waarin verschillende disciplines zijn vertegenwoordigd. Het team bestaat uit ongeveer twaalf collega's.


Jij @ ?

Denk jij dat de organisatie is die bij je past? Solliciteer dan op de vacature voor IT lead infra. Inhoudelijke vragen over deze functie? Neem contact op met Karel Blokhuis (Teammanager Proces- en informatiemanagement), via . Vragen over het proces? Neem contact op met onze recruiter.Functie:it lead infra
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3042 – 4544
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. IT Lead Infra Timon 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures