Vacature Inspecteur riool | €3.677,96

Inspecteur riool | €3.677,96 in Zoetermeer

De functietitel laat maar weinig aan de verbeelding over maar even voor de duidelijkheid, in jouw rol als rioolinspecteur ben jij verantwoordelijk voor het inspecteren van het rioolstelsel. Nu horen wij je denken, hoe ziet zo'n werkdag er dan uit? In de vroege morgen meld jij je op de loods. Je pakt een kop koffie en bespreekt de werkzaamheden voor vandaag uitvoerig met je collega's. Net voor vertrek inspecteer je de inspectiewagen op al het benodigde materieel en apparatuur. Eenmaal op locatie is je collega (de reiniger) net klaar met zijn werkzaamheden, wat betekent dat jij kunt starten met het zo goed mogelijk in kaart brengen van het rioolstelsel middels een robotcamera. Door de beelden kritisch te analyseren constateer je waar nodig waar onderhoud vereist is. Afhankelijk van jouw bevindingen bepaal je wat voor vervolgacties er dienen te volgen om het riool te onderhouden. Vanzelfsprekend hoort hier ook het nodige aan administratieve verwerking bij.Functie:Inspecteur riool | €3.677,96, Monteur inspecteur
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2686 – 3677
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via jessetetteroo@mail.werktalent.nl of 31617104488. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Inspecteur riool | €3.677,96 WerkTalent 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures