Vacature BBL aankomend monteur aandrijftechniek (binnendienst)

BBL aankomend monteur aandrijftechniek (binnendienst) in Zevenhuizen Zh

Wil je ook één van de vakspecialisten worden? Dat kan ook als je nog niet de relevante diploma’s hebt. Als je kiest voor werken en leren dan haal je het maximale uit jezelf, leer je in de praktijk en ben je als werkende verzekerd van een vast inkomen. Je werkt 4 dagen mee in de werkplaats en gaat één dag per week naar school.

De aankomend Monteur Aandrijftechniek is onderdeel van een verrassend dynamische wereld. Er gaat namelijk een rijke wereld schuil achter de onderhouds- en revisiewerkzaamheden die je uitvoert aan aandrijvingen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat containerkranen blijven draaien, dat de industrie kan blijven produceren en dat de waterschappen ervoor kunnen zorgen dat we in Nederland droge voeten houden.

Elke aandrijving heeft een uniek verhaal. Je hebt alle kennis en expertise in huis om het proces van onze klanten draaiende te houden. Continu werk je hier aan met een team. Je hebt je eigen werkplek en gereedschap. Je maakt écht het verschil en wat je doet, is belangrijk.

Functie eisen:

Interesse /affiniteit met techniek;

Een afgeronde VMBO diploma;

Rijbewijs B is een pré.

Woonachting in een straal van 25 km van Zevenhuizen

Kennis van motoren en tandwielkasten of bereid deze op te doen

Flexibel, klantgericht en collegiaal

Leergierig

Technisch inzicht

Nauwkeurig werken en metenFunctie:aankomend monteur aandrijftechniek
Startdatum:18-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Leer-werk overeenkomst
Salaris:1900 – 2500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werk en Vakmanschap Leiden via leiden@werkenvakmanschap.nl of 31715131663. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. BBL aankomend monteur aandrijftechniek (binnendienst) Werk en Vakmanschap Leiden 18-10-2023

Bekijk ook andere vacatures