Vacature HR Adviseur Preventie & Arbo

HR Adviseur Preventie & Arbo in Pijnacker

HR Adviseur Preventie & Arbo


Het avontuur

De functie van HR Adviseur bij Bever te Pijnacker is de nieuwe uitdaging waar jij naar op zoek bent! Deze functie is een combinatie van HR Advies en verantwoordelijkheid als preventiemedewerker. Jouw aandachtsgebied is het Warehouse van Bever. Is het voor jou een uitdaging om arbo & preventie verder te brengen in een snel ontwikkelende organisatie? Lees dan verder.

Als HR Adviseur Preventie & Arbeidsomstandigheden ligt de focus op een gezonde en veilige werkomgeving. We zijn op zoek naar een adviseur die het leuk vindt om hier de tanden in te zetten en dit binnen de organisatie tot een succes te maken. Op dit moment ligt er een mooi plan van aanpak, echter dient deze te worden opgevolgd en geborgd binnen de organisatie. Een van jouw taken is het verder uitwerken van het arbobeleid en deze uiteraard ook implementeren. Als drager van het arbobeleid zorg jij er ook voor dat de diverse projecten rondom dit thema worden opgezet en uitgevoerd, zoals de RI&E en een optimale BHV organisatie Omdat je met veel verschillende stakeholders werkt, is het belangrijk dat je een pragmatische aanpak hebt met een duidelijke visie. Daarnaast zijn coördinerende en motiverende vaardigheden van groot belang.

Naast bovenstaande verantwoordelijkheden ben je ook HR-adviseur voor ons Warehouse. Hier geef jij gevraagd en ongevraagd advies over verschillende HR gerelateerde onderwerpen

Binnen ons Warehouse liggen genoeg uitdagingen in het verschiet. We gaan in 2025 verhuizen naar een groter pand in Pijnacker en we hebben een nieuw Warehousemanagement systeem aangekocht dat dit jaar nog geïmplementeerd wordt. Dit geeft voor onze medewerkers veel verandering binnen een korte tijd en als HR Adviseur is het belangrijk dat je ondersteunt om dit voor de betrokken medewerkers in goede banen te leiden.

In deze functie pas je het huidige HR-beleid toe, maar kom je ook met nieuwe inzichten of oplossingen. De onderwerpen van advies zijn zeer breed: van arbeidsvoorwaarden en verzuim tot aan teamontwikkeling en loopbaanbeleid. Ook draag je bij aan verschillende HR thema's zoals bijvoorbeeld de gesprekscyclus en opleiding & ontwikkeling. Je bent in deze rol een vraagbaak, sparring- en gesprekspartner voor leidinggevenden, maar ook voor medewerkers! Dit betekent dat je over goede gesprek- en luistervaardigheden beschikt en in je werk graag contact hebt met veel verschillende mensen.

In jouw rol als HR Adviseur werk je binnen het HR-team, bestaande uit HR service medewerkers, opleiders, recruiters, HR-adviseurs en werk je nauw samen met de leidinggevenden binnen Bever. Je rapporteert aan de Teamlead HR Advies.


Je uitrusting

Bever is een open en informele organisatie die continu in beweging is. Dit vraagt om meedenken en signaleren, maar ook om het mede ontwerpen en implementeren van verandering. Met als doel de organisatie verder te professionaliseren en haar doelen te bereiken. Van jou vraagt dit een proactieve houding, overtuigingskracht en het nodige doorzettingsvermogen. Jij bent zelfstandig en ben niet bang om beslissingen te nemen.

Wij vinden het leuk als jij net zo blij wordt van Buiten als wij!

Daarnaast heb je:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau met een HR achtergrond;
 • 3 jaar relevante werkervaring als HR adviseur;
 • Ruime ervaring met het opzetten of onderhouden van een Arbobeleid;
 • Kennis van-, inzicht in en visie op ontwikkeling en trends binnen het HR en organisatie vakgebied;
 • Kennis van arbeidsvoorwaardelijke-, en sociale wet- en regelgeving;
 • Ervaring in de retail en/of logistieke sector is een pre.

Bever biedt jou
 • Salaris tussen de 3.700 - 4.500 euro bruto per maand o.b.v. 38 uur;
 • Mogelijkheid om 32 of 38 uur te werken;
 • Mogelijkheid om tot 50% van je werktijd hybride te werken;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een thuiswerkvergoeding;
 • Een laptop en telefoon;
 • 24 vakantiedagen;
 • 20% personeelskorting op het Bever-assortiment;
 • Een pensioenregeling;
 • Een fietsplan;
 • Mogelijkheid op gratis deel te nemen aan onze bootcamptrainingen.
Ga jij het avontuur aan?
Solliciteer dan nu via bovenstaande gele knop en wie weet tot snel!

Functie:hr preventie adviseur
Startdatum:01-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3700 – 4500
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. HR Adviseur Preventie & Arbo Bever 01-06-2024

Bekijk ook andere vacatures