Vacature Gediplomeerd Radiotherapeutisch Laborant

Gediplomeerd Radiotherapeutisch Laborant in Rotterdam

Inservice opleiding tot Radiotherapeutisch Laborant

Jouw functie

Wil je leren én direct een baan? Het Antoni van Leeuwenhoek biedt je deze unieke kans als radiotherapeutisch laborant in opleiding, waarbij je aan het eind van je studie een CZO-erkend diploma op HBO niveau tot radiotherapeutisch laborant hebt behaald. Ondertussen ben je werkzaam op onze afdeling Radiotherapie, die nationaal en internationaal een vooraanstaande plaats inneemt bij de behandeling van patiënten met kanker. De opleiding start in september 2024 en duurt bijna drie jaar, waarbij praktijk- en theorieperioden elkaar afwisselen. Het theoretische gedeelte volg je bij de zorgacademie van het Erasmus MC in Rotterdam.
Jouw werkzaamheden
Op de afdeling Radiotherapie worden kankerpatiënten bestraald met een zeer hoge dosis röntgenstraling. Dit is een behandeling waarbij slechte cellen heel nauwkeurig worden vernietigd. Als Radiotherapeutisch laborant ondersteun je de radiotherapeut, maak je beeldvormende scans en voer je de bestraling uit. Als radiotherapeutisch laborant i.o. ga je aan de slag met verschillende soorten techniek, zoals CT-scanners. Ook leer je hoe je bestralingsplannen opstelt, bestralingen uitvoert en verdiep je je in de anatomie. Omdat patiënten soms wel tientallen bestralingen krijgen, bouw je vaak een bijzondere band met ze op. In jouw functie kun je dus echt iets voor ze betekenen. Als Radiotherapeutisch laborant werk je altijd in teamverband. Je controleert elkaar en zorgt ervoor dat tijdens de behandeling alles klopt. In je opleiding leer je daarom goed samenwerken en feedback geven.
Onze afdeling
Het cluster radiotherapie is een vooraanstaand centrum voor bestralingsbehandeling van kanker, waar veel aandacht uitgaat naar verbetering van mogelijkheden in behandel resultaten. Een groep van 250 medewerkers draagt samen de zorg voor de 300 patiënten die dagelijks bestraald worden. Het cluster beschikt over de meest moderne apparatuur voor het voorbereiden en uitvoeren van deze bestralingen.
Als je na je opleiding nog meer ambities hebt, zijn er binnen de afdeling mogelijkheden tot specialisaties.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van minimaal een HAVO of VWO diploma, met in het profiel de vakken natuurkunde en wiskunde. Met een mbo-niveau 4 diploma is aanmelden ook mogelijk, mits je kennis van wiskunde B en natuurkunde aantoonbaar gelijkwaardig is aan HAVO niveau.
  • Je hebt een duidelijke motivatie om in de gezondheidszorg te werken en je bent technisch aangelegd.
  • Verder vinden wij het belangrijk dat je zelfstandig en flexibel bent en dat je zelf initiatief toont.
  • Je bent enthousiast, leergierig en beschikt over goede contactuele vaardigheden.
  • Je beheerst de Nederlands taal goed in woord en geschrift.

Jouw ontwikkelingsmogelijkheden arbeidsvoorwaarden

De basis voor jouw arbeidsvoorwaarden is de CAO ziekenhuizen .
De opleiding start met een beroepsvoorbereidende periode van 5 maanden, hiervoor ontvang je een vergoeding. Daarna ontvang je gedurende je studie van 29 maanden een salaris dat ieder afgerond studiejaar oploopt (conform FWG 5 van de CAO ziekenhuizen). Heb je al een opleiding in de zorg afgerond? Dan ontvang je een salaris tussen € 2.832,- en € 3.824,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Dit is conform FWG 45. Per 1-6-2024 komt hier 5% salarisverhoging bij.
De opleidingskosten en de reiskosten van en naar Rotterdam worden vergoed door het Antoni van Leeuwenhoek. Het betreft een aanstelling voor de periode van de duur van de opleiding. Start je na de opleiding als gediplomeerd radiotherapeutisch laborant in het AVL? Dan word je ingeschaald in FWG 50. Jaarlijks ga je een trede omhoog.
Interesse?
Voor meer informatie over de opleiding kun je kijken op Radiotherapeutisch laborant (lerenbijavl.nl) . Je kunt ook contact opnemen met (Procesleider/Teamleider RT) via de mail .
Deze vacature staat open zonder sluitingsdatum. Geschikte kandidaten worden op korte termijn uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Aantal uur: 0-36u p/wk Salarisniveau: FWG 5

Recruiter

Hiring manager

Karin Eijgenhuijsen de Gooijer

Functie:radiotherapeutisch laborant
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2832 – 3824
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Gediplomeerd Radiotherapeutisch Laborant Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures