Vacature Fysiotherapeuten

Fysiotherapeuten in Leiden

Over SMC Rijnland

  • Ons team

Missie

Visie

Nu en in de toekomst wil SMC Rijnland een toonaangevende en innovatieve praktijk zijn waar een persoonlijke en professionele aanpak de norm is.
Fysiotherapeuten met verschillende master of science specialisaties blijven de spil van de praktijk vormen. Daaromheen staat een team van gezondheidsprofessionals om preventieve en curatieve zorg te bieden op alle aspecten van gezondheid en leefstijl.

Doordat vakmensen intensief samenwerken, wetenschappelijke inzichten toepassen in de dagelijkse praktijk en beschikken over innovatieve hulpmiddelen willen wij zorg blijven leveren van hoog niveau.

Zo blijven wij een praktijk waar zorgprofessionals graag mee samenwerken, waar iedere verwijzer graag mensen naar toestuurt en waar zowel werknemers als patienten en clienten zich thuis voelen en een professionele sfeer doch persoonlijke sfeer hangt.

Mensen kunnen terecht met lichamelijke klachten en gezondheidskwesties omtrent het dagelijks functioneren, werk, sport en leefstijl.

Maak een afspraak

Onze openingstijden Zoetermeer

  • GEZond LeidenTopsport LeidenOlympisch Netwerk Zuid Holland
  • Olympisch Netwerk Zuid HollandSMC Academy

SMC Rijnland

Oosterkerkstraat 1
2312 SN Leiden

© 2024 SMC Rijnland Leiden.

Functie:fysiotherapeut
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Fysiotherapeuten SMC Rijnland fysiotherapeuten 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures