Vacature Field Service Engineer Science

Field Service Engineer Science in Bleiswijk

 • Redactie Bleiswijk
 • 06-03-2024

Field Service Engineer in Zoetermeer

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf waar je voor komt te werken is een sterk groeiende producten van analyse apparatuur voor een hoop sectoren, zoals petrochemie, voedingsmiddelen, kunststofproducenten en zelfs lucht- en ruimtevaart. De apparatuur is zeer nauwkeurig en van hoogwaardige kwaliteit, waar je uitgebreid op getrained wordt. Het bedrijf kent een informele sfeer, waarin je een hoop ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.

Functieomschrijving

Als Field Service Engineer ga je langs bij klanten om daar onderhoud en reparaties te verlenen aan de laboratorium apparatuur die de opdrachtgever maakt. Je beantwoord alle vragen die een klant kan hebben in het gebruik van de analyse apparatuur en je hebt het technisch inzicht om problemen te verhelpen en bent dan ook niet bang om de soldeerbout te pakken waar nodig. Naast het onderhoud werk, installeer je ook de analyzers bij nieuwe klanten en geef je trainingen aan klanten. Je bent na je uitgebreide training +/- 50% van je tijd buiten de deur aan het werk en zult daarom veel zelfstandig aan de gang zijn. Het werkgebied is voornamelijk Nederland, België en Duitsland.

Een leuke baan voor als je een goed technisch inzicht hebt, sociaal goed uit de voeten kan, maar het ook niet erg vindt om veel zelfstandig onderweg te zijn. Je hebt hier verschillende mogelijkheden tot doorgroei doordat het bedrijf hard groeit en je hebt uitzicht op een vaste aanstelling.

Functie-eisen

Voor deze vacature zoeken wij een laborant met het volgende profiel:

 • Je hebt een afgeronde HLO opleiding in de richting analytische chemie, chemische technologie of soortgelijk
 • Je bent technisch handig en hebt bijvoorbeeld zelf je computer gebouwd, repareer je zelf graag apparaten of hebt analyse apparatuur in elkaar gezet
 • Sociaal ben je goed en je kan met veel mensen makkelijk een praatje maken
 • Je bent in staat om goed zelfstandig te werken
 • Eerdere werkervaring als field service engineer geeft je een streepje voor, maar is geen vereiste
 • Je hebt een rijbewijs en vindt het niet erg om het merendeel van je tijd onderweg te zijn
 • Een goed salaris van +/- €3500 per maand of hoger voor een meer ervaren werknemer!
 • Een starter kan een mooi salaris verwachten van rond €3000 per maand
 • Elke vrijdagmiddag vrij!
 • Auto, telefoon en laptop van de zaak
 • 30 vakantiedagen
 • Een jaarlijkse variabele bonus

Bij Science at Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Acquisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding. Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste - en tijdelijke banen in geheel Nederland.

Als gespecialiseerde divisie van een Nederlandse recruitment organisatie met 7 kantoren in de Benelux, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.

Science at Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science at Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu. Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.

Science at Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland. Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.


Functie: Monteurs industriële en landbouwmachines Startdatum: 05-03-2024 Ervaring: Starter Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: 3000 - 3500 Uren per week: 36 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Science at Work Staffing BV via of . Of bezoek hun website http://www.scienceatwork.nl.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bleiswijk
 2. Field Service Engineer Science at Work Staffing BV 05-03-2024


Functie:field service engineer science
Startdatum:07-03-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 3500
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WORK. via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Field Service Engineer Science WORK. 07-03-2024

Bekijk ook andere vacatures