Vacature Docent

Docent in Nootdorp

Werken bij Kindcentrum Regenboog?

Ben jij toe aan een baan waarin je elke dag met leuke collega's en veel energie te werk gaat? Bij Octant staat werken met plezier centraal. Regelmatig hebben wij nieuwe docenten nodig op onze school Kindcentrum Regenboog in Nootdorp. Ben jij een ervaren leerkracht of heb jij net (of bijna) pabo diploma, ben je leraarondersteuner of onderwijsassistent en op zoek naar een onderwijsorganisatie die jou de mogelijkheden geeft om je verder te ontwikkelen, dan zit je bij ons op de juiste plek!

Klinkt dit jou als muziek in de oren en trek je hierbij graag samen op met je collega's? Stuur dan je CV, we nodigen je graag uit voor een gesprek! We hopen je snel te mogen ontmoeten.

  • Je vindt het van meerwaarde om jezelf te blijven ontwikkelen

  • Je hebt oog voor de onderwijsbehoeften en talenten van de kinderen

  • Je bent positief ingesteld en straalt dit ook uit

Interesse?

Ben je geïnteresseerd om bij Kindcentrum Regenboog aan de slag te gaan als docent? Dan zien wij graag je CV verschijnen. Wil je eerst meer informatie voordat je solliciteert, bel of mail dan naar -Spoelman, Kindcentrum Regenboog op of via .

Functie:docent
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2391 – 3484
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Docent Octant 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures