Vacature Chef Magazijn

Chef Magazijn in Waddinxveen

VACATURE: Chef Magazijn

Datum: 02-01-2024

Ben jij onze nieuwe magazijnmedewerker die veel meer doet dan alleen de werkzaamheden van een magazijnmedewerker? Als Chef Magazijn bij Kwakernaak Bedrijfswagens houd je je namelijk ook bezig met het inkopen van materialen, het beheren van de voorraad en het onderhouden van contact met klanten. Daarnaast ben je onmisbaar voor de opstart van de monteurs.

Waar ga je werken?
Kwakernaak Bedrijfswagens is een echt familiebedrijf dat is opgericht in 1923. Inmiddels wordt het bedrijf gerund door de vierde generatie. Het team bestaat uit een groep van vijftien collega's en is een leuke mix van ervaren collega's die er al heel lang werken en jong talent dat net de schoolbanken uitkomt. Een van de collega's die al voor langere tijd in dienst is, is . is de huidige en zeer ervaren Chef Magazijn van Kwakernaak Bedrijfswagens. Benieuwd naar hoe de functie ervaart? Bekijk dan de korte video. Kwakernaak Bedrijfswagens is op zoek naar een opvolger voor die net zo hardwerkend, structureel en klantvriendelijk is. Aan een leermeester geen gebrek: in de eerste periode zal je de fijne kneepjes van het vak bijbrengen, waarna hij de functie volledig zal overdragen zodat hij kan gaan genieten van zijn pensioen.

Wat worden je werkzaamheden?
In het magazijn zorg je ervoor dat alles op orde is voor zowel de collega's als voor de klant. Jij bent degene die zorgt voor een vliegende start van de monteurs. Zodra nieuwe materialen zijn geleverd, zorg jij ervoor dat de monteur er meteen mee aan de slag kan. 's Ochtends uiteraard, maar eigenlijk de hele dag door. Voor de klanten van Kwakernaak Bedrijfswagens ben jij hét aanspreekpunt als het gaat om het selecteren van onderdelen. Of de onderdelen vanuit het magazijn of vanaf het internet moeten komen; jij zorgt ervoor dat het juiste onderdeel op de juiste plek terechtkomt.

Waar zijn we naar op zoek?

 • Talent of ervaring in bovengenoemde werkzaamheden
 • Interesse in trucks, specials of bestelwagens
 • Interesse in een afwisselende baan, waarin je uiteindelijk zelf je dag en werkzaamheden kunt inrichten en bepalen
 • Een gezellige toevoeging op ons team
 • Leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
  • Vrijdag patatdag
  • Jaarlijks personeelsuitje
  • Ontspannen en gezellige familiesfeer

Zie jij jezelf gedurende de dag schakelen tussen deze werkzaamheden? Ben jij degene aan wie zijn functie met een gerust hart over kan dragen? Solliciteer dan nu! Stuur een mail met jouw motivatie naar of bel naar

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel ons dan gerust op of stuur een mailtje met je vragen. Ook dat kan naar ofFunctie:chef magazijn
Startdatum:01-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kwakernaak Bedrijfswagens via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Chef Magazijn Kwakernaak Bedrijfswagens 01-01-2024

Bekijk ook andere vacatures