Vacature Business Development Manager er

Business Development Manager er in Bleiswijk

  • Redactie Bleiswijk
  • 22-12-2023

Business Development Manager er in Zoetermeer

Zetacom

Business Development Manager Zorg Solutions


Het vertalen van onze missie en visie naar de marktbehoefte en het realiseren van groeiambities van Zetacom. Met jouw kennis en ervaring help je Zetacom vooruit. Dat is waar jij energie van krijgt.


Werken bij Zetacom betekent onderdeel zijn van één van de grootste system integrators in de ICT en Telecommarkt. Als Business Development Manager er ben je de drijvende kracht achter de ontwikkelingen en groeiambities van zorgcommunicatie en domotica oplossingen. Je geeft functioneel leiding aan een team met collega's vanuit verschillende afdelingen. Je voert de regie over de gehele lifecycle van introductie tot aan uitfasering.


Aan de slag als Business Development Manager

In de rol van Business Development Manager ben je een essentiële schakel als het gaat om het vertalen van de missie en de visie van Zetacom naar de marktbehoefte. Je ontwikkelt en implementeert de plannen voor de zorgcommunicatie en domotica oplossingen. Je zit bent de eerste die op de hoogte is van alle nieuwe innovaties en zorgt dat deze binnen Zetacom landen. Daarnaast bewaak je de wensen van onze klanten en zorg je ervoor dat deze vertaald worden naar gestandaardiseerde en werkbare oplossingen. Jij bent iemand die mensen met zich meekrijgt, je weet hoe je moet communiceren op verschillende levels. Je voert de regie over de gehele lifecycle, van introductie tot uitfasering. Naast je strategische en commerciële rol richting leveranciers, ben je ook de gesprekspartners voor een aantal strategische klanten binnen Zetacom.

Vereisten

Wat neem jij mee?

Een Business Development Manager is vanzelfsprekend iemand die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in de markt. Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en brengt gemiddeld 5 jaar werkervaring binnen een vergelijkbare functie. Je weet hoe het is om samen te werken met veel verschillende teams en vind het leuk om mensen met je mee te krijgen. Daarnaast beschik je over een resultaatgerichte houding en bent hands-on.


Wat kan je van ons verwachten?

Het begint met een concurrerend salaris, bonus, leaseauto, vakantiedagen en de nieuwste hulpmiddelen om jou op weg te helpen. Aangevuld met uitstekende voorwaarden, zoals een collectieve pensioenregeling. Zeker zo belangrijk zijn uitdagende vraagstukken, veel ontwikkelruimte en kansen om je ambities waar te maken: opleidings- en doorgroeimogelijkheden dus. Je leert veel van je collega's en minimaal een keer per jaar bespreken we jouw ambities en de doorgroeimogelijkheden binnen Zetacom.


Bij Zetacom werk je in een uitdagende en dynamische omgeving.
Functie: business development manager Startdatum: 20-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 32 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zetacom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bleiswijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bleiswijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bleiswijk
  2. Business Development Manager er Zetacom 20-12-2023


Functie:business development manager
Startdatum:19-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zetacom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Business Development Manager er Zetacom 19-12-2023

Bekijk ook andere vacatures