Vacature Backoffice Medewerker

Backoffice Medewerker in Zoetermeer

Backoffice Medewerker - De onzichtbare held achter de schermen

Wij zoeken nieuw talent!

Met 100 jaar ervaring hebben wij een diepgaande kennis opgebouwd op het gebied van filtratie en separatie. Filters is gevestigd in Zoetermeer, hier werkt een enthousiast team van filtratie- en separatiespecialisten. Filters is een familiebedrijf met een open cultuur en een platte organisatiestructuur.

Backoffice Medewerker - Jij bent de onzichtbare held achter de schermen

Als een vooraanstaande speler op het gebied van filtratie- en separatieoplossingen is op zoek naar een Backoffice Medewerker die met enthousiasme en nauwkeurigheid wil bijdragen aan onze interne processen. Onze organisatie staat voor kwaliteit en flexibiliteit en probeert altijd de beste service te verlenen voor onze klanten.

Wat ga je doen?

Als Backoffice Medewerker ben jij de onzichtbare held achter de schermen die onze bedrijfsactiviteiten soepel laat verlopen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor:

 • Inkoopbestellingen Nalopen: Jij bent de poortwachter van onze inkoopstromen. Je houdt de bestellingen in de gaten en zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt.
 • Levertijden Controleren: Je gaat proactief achter levertijden aan en neemt stappen om ervoor te zorgen dat alles op tijd binnenkomt.
 • Orderbevestigingen Verifiëren: Niets ontgaat jouw kritische oog wanneer het aankomt op het checken van orderbevestigingen.
 • Klantgericht Denken: Je houdt niet alleen rekening met onze interne processen, maar je bent ook onze klanten een stap voor. Je zorgt ervoor dat hun verwachtingen worden waargemaakt.
 • Pakbonnen Inboeken: Jij zorgt dat alles gestroomlijnd wordt vastgelegd, van pakbon tot administratie.
 • Klantdocumentatie Coördineren: Als expert in orde en structuur, zorg je ervoor dat alle documentatie voor onze klanten in orde wordt gemaakt.
 • Administratieve Veelzijdigheid: Je ondersteunt het team met diverse administratieve taken die bijdragen aan de algehele efficiëntie.

Wat vragen we van jou?

 • Minimaal een MBO-opleiding, bij voorkeur in een administratieve richting.

 • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een administratieve functie.

 • Jouw nauwkeurigheid en punctualiteit zijn jouw handelsmerk.

 • Je hebt een scherp oog voor details zonder het grotere plaatje uit het oog te verliezen.

Wat bieden wij?

Een professionele, maar informele werkomgeving waar teamwerk en persoonlijke ontwikkeling voorop staan. Filters is een familiebedrijf met een open cultuur en een platte organisatiestructuur.

De kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je stempel te drukken op onze groei. Een marktconform salaris met dertiende maand en aanvullende arbeidsvoorwaarden.Functie:backoffice medewerker
Startdatum:07-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Borselen filters via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Backoffice Medewerker Van Borselen filters 07-12-2023

Bekijk ook andere vacatures