Vacature Backoffice Medewerker Contractbeheer

Backoffice Medewerker Contractbeheer in Zoetermeer

Zetacom

Backoffice medewerker contractbeheer

Zoetermeer / Den Bosch | 32-40 uur

Werken als backofficemedewerker contractbeheer betekent werken met gave (zorg)klanten die graag met ons samenwerken. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van alles wat met de contracten met onze klanten te maken heeft. Dat moet je kunnen. En dat moet je willen. Maar als je kiest voor Zetacom, maken we er gegarandeerd iets leuks van!

Zetacom is uitgegroeid tot één van de grootste system integrators in de ICT/Telecom markt, gespecialiseerd in de zorg. Onze middelen leiden tot een verbeterde communicatie, verbeteren de kwaliteit van leven van cliënten en ondersteunen de zorgmedewerker in het uitvoeren van zorgtaken. Ons hoofdkantoor is gevestigd in de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer en we hebben ook een vestiging in Den Bosch. Jij werkt voornamelijk in Den Bosch.

Vereisten

Aan de slag als backoffice medewerker contactbeheer

Als contractbeheerder ben jij het sleutelfiguur tussen Service en Sales. Je beheert en onderhoudt onze contractuele verplichtingen. Je werkt nauw samen met de contractbeheerder frontoffice. Samen zorgen jullie dat contracten up-to-date zijn en nauwkeurig worden nageleefd. Hierdoor bouwt en behoudt Zetacom sterke en duurzame relaties met klanten en leveranciers.
Je bewaakt de interne processen, controleert orderinformatie, inkoopoffertes en zorgt dat alle gegevens in het contract in orde zijn. Je beheert, registreert en documenteert commerciële contracten en zorgt dat deze op de juiste wijze bewaard zijn. Je weet namelijk nooit wanneer je deze informatie en oude contracten weer nodig hebt. Je haalt de juiste informatie op bij leveranciers en collega's en zorgt dat alles op de juiste manier in de systemen geregistreerd, verwerkt en gefactureerd is. Je bewaakt de uniformiteit en de afspraken die in de overeenkomsten zijn vastgelegd en neemt actie als je afwijkingen signaleert. Je ondersteunt inhoudelijk en toetst en beoordeelt (nieuwe) contractafspraken.

Last but not least: je denkt mee met het verbeteren van alle processen en procedures met betrekking tot het tot stand komen van nieuwe contracten, afspraken en condities en legt deze vervolgens nauwkeurig vast, monitort en rapporteert met behulp van Exact en binnenkort Afas.Functie:backoffice medewerker contractbeheer
Startdatum:23-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zetacom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Backoffice Medewerker Contractbeheer Zetacom 23-12-2023

Bekijk ook andere vacatures