Vacature Adviseur Wegen

Adviseur Wegen in Rotterdam

Over de functie

Als adviseur wegen speel je een belangrijke rol in het beheer en de ontwikkeling van de wegeninfrastructuur van de gemeente. Je adviseert het gemeentebestuur en andere stakeholders over de planning, het ontwerp, de uitvoering en het beheer van wegenprojecten, met als doel de verkeersveiligheid en de mobiliteit in onze gemeente te optimaliseren.

Functie eisen

  • Gemeentelijke werkervaring;
  • Deskundig is op het gebied van wegen en verkeer;
  • Afgeronde HBO opleiding in gewenste richting, zoals civiele techniek.

Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Adviseur Wegen die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:adviseur wegen
Startdatum:28-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3200 – 6000
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Adviseur Wegen Maandag 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures