Vacature Adviseur Markt en Overheid

Adviseur Markt en Overheid in Zoetermeer

Adviseur Markt en Overheid

Ben jij ook zo enthousiast over de Bouw en Infrasector?

In deze functie behartig je de belangen bij lokale en regionale overheden en andere stakeholders, zoals woningcorporaties en waterschappen. Daarnaast ben je betrokken bij (landelijke) meerjarenprogramma's gericht op verduurzaming, mobiliteit en vernieuwing van de bouwsector.

Je bent een intermediair tussen bouwbedrijven, overheden en opdrachtgevers in de bouwsector. Je initieert overleggen met wethouders, overlegt met de achterban en ambtenaren, stelt agenda's op en voert een actieve rol in het overleg. Je levert een bijdrage aan het (regionaal) beleid op het gebied van marktaangelegenheden en organiseert bijeenkomsten met leden. In deze afwisselende functie ben je vaak op pad. Regelmatig bezoek je 's avonds vergaderingen of bijeenkomsten.

Met een team van 7 collega's ondersteunen we, samen met het regiobestuur, onze leden van regio Randstad-Zuid. Verduurzaming, modernisering aanbestedingspraktijk, ketenintegratie, verbetering van de bedrijfsvoering en continuïteit van bouwproductie zijn speerpunten van beleid. Als goede adviseur sta je dicht bij onze leden en weet je wensen te vertalen in beleid en / of programma's en activiteiten. Er wordt een actieve bijdrage van je verwacht in de presentatie van Bouwend Nederland in onze relatienetwerken, in de media en op internet.

Dit vind je leuk om te doen

 • Werken op het snijvlak van bedrijfsleven, politiek en samenleving
 • Netwerken en samenwerken met relevante stakeholders
 • Opkomen voor de belangen van ondernemers in de bouw- en infra sector
 • Contact onderhouden met onze leden, klein en groot
 • Werken bij een professionele en ondernemende organisatie

Hier herken jij jezelf in

Als ervaren adviseur ben je gewend gemakkelijk contact te leggen en te onderhouden met leden en stakeholders. Je kunt goed omgaan met verschillende belangen. Je houdt je eigen doelstellingen voor de lange termijn goed in beeld. Je hebt een enthousiaste, positieve en teamgerichte werkinstelling en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Specifieke ervaring met belangenbehartiging, de ruimtelijke ordening, woningbouw of mobiliteit vormen een pre. En heb je HBO + /WO denk- en werkniveau? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Van deze arbeidsvoorwaarden word jij blij

 • Salaris natuurlijk. Wij bieden € 4.687- tot € 5.859- bruto per maand op fulltime basis.
 • 8% vakantiegeld en 5% eindejaarsuitkering.
 • Een werkgever die investeert in opleiding en ontwikkeling, zodat je elke dag een beetje beter wordt.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt.
 • Lease auto, je bent namelijk regelmatig onderweg.
 • 35 vakantiedagen.
 • Ongekend goede werksfeer.
 • Op dit moment werken wij hybride: dat betekent een combinatie tussen werken op kantoor in Zoetermeer en werken vanuit huis. Natuurlijk zorgen we dat je thuis een top werkplek hebt incl. bureaustoel, laptop en zit-sta bureau als je dat wenst. Bovendien ontvang je op thuiswerkdagen een thuiswerkvergoeding.
 • Een duurzaam inzetbaarheidsbudget, voor een bijdrage aan jouw vitaliteit.
 • Pensioenregeling en uitstekende regeling bij arbeidsongeschiktheid.
 • Een professionele organisatie met een sterk netwerk!

Neem dan contact op met , . Hij kan je veel vertellen over deze baan en onze organisatie en is bereikbaar via of .

Bouwend Nederland staat voor diversiteit en inclusie.

Functie:adviseur markt & overheid
Startdatum:17-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4687 – 5859
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bouwend Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Adviseur Markt en Overheid Bouwend Nederland 17-01-2024

Bekijk ook andere vacatures