Vacature accountspecialist

accountspecialist in Bleiswijk

Functieomschrijving

Beschrijving

Altijd de juiste mensen op de juiste plek en het contact onderhouden met al jouw uitzendkrachten en teamleiders van jouw klant, dat is jouw doel als account intercedent. Je zit letterlijk “inhouse” bij een grote dynamische klant waar jij het aanspreekpunt bent. Deze klant is gespecialiseerd in technisch bouwmateriaal, en in Bleiswijk staat het distributiecentrum waar jij 3 tot 4 dagen per week werkzaam bent. Een afwisselende rol waarbij je de kans krijgt om nauw samen te werken met de klant, en daarnaast hét aanspreekpunt bent voor zo’n 40 talenten die werkzaam zijn op deze locatie. Samen met hen zorg jij voor een optimaal proces en een prettige werkplek.

 

wat ga je doen?

De dienstverlening vanuit Randstad Inhouse Services houdt in dat wij vanuit Randstad letterlijk in huis zitten om een stuk binnen het HR proces uit handen te nemen. Dit zal jij als account intercedent doen bij Rexel in Bleiswijk.

 

Jij regelt alles op HR-gebied voor de uitzendkrachten die via jou werkzaam zijn bij deze klant. Van sollicitatie- tot beoordelingsgesprekken, en van personeelsplanningen tot inwerktrajecten en verzuimpreventie. Daarnaast ben je een belangrijke businesspartner voor de directie en managers van de klant. Zij lopen geregeld bij je binnen. Niet alleen als er nieuwe vacatures zijn, maar ook om te sparren over ontwikkelingen in de markt of voor advies over hun HR-beleid. Naast dat je veel contact hebt met de klant ben je ook het eerste aanspreekpunt voor jouw uitzendkrachten. Je bent op de hoogte van de forecast en de laatste ontwikkelingen bij jouw klant.

 

als account intercedent….
 • duik je in complexe planningsvraagstukken, waarbij jij alles op alles zet om de puzzel compleet te maken, voor vast personeel en flex.

 • ben je voor de klant een belangrijke sparringpartner en klankbord op tactisch niveau.

 • houd jij de regie op in-, door- en uitstroom in de pool van uitzendkrachten.

 • krijg je de mogelijkheid om te blijven leren en jezelf voortdurend te verbeteren via ons eigen opleidingsprogramma.

 • ben je de HR medewerker voor je uitzendkrachten. Je voert verzuimgesprekken maar ook beoordelings- en ontwikkelgesprekken en helpt ze verder in hun carrière.

   

waar werk je en met wie?

Je gaat werken voor de klant Rexel in Bleiswijk. Hier bemiddel jij voornamelijk logistieke talenten.

Je werkt zelfstandig bij deze klant en jij bent het eerste aanspreekpunt voor de teamleiders, managers en uitzendkrachten die via jou aan het werk zijn. Jouw manager Gijs zal je vanuit zijn expertise aansturen, begeleiden en coachen.  

collega aan het woord:

Bij Rexel hechten ze veel waarde aan een prettige en collegiale sfeer op de werkvloer. Als accountspecialist sluit je dagelijks aan bij de dagstart van Rexel, waar je samen met teamleiders de dag begint en bespreek welke taken er liggen voor de dag. Tijdens deze bijeenkomsten delen we niet alleen belangrijke updates en plannen, maar is er ook zeker ruimte om even bij te kletsen. Alleen de weg naar de teamleiders kan al langer duren dan normaal omdat je vaste medewerkers en flexkrachten tegenkom waar je een praatje mee maakt.

over jou
 • hbo werk- en denkniveau;

 • sterk in plannen en organiseren;

 • je kan goed zelfstandig werken;

 • gedreven om altijd het beste resultaat te behalen voor alle partijen;

 • je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week en beschikt over een rijbewijs en eigen auto of bent bereid deze aan te schaffen;

   

waarom Randstad?

Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep. Dit biedt jou als recruiter interessante carrièreperspectieven: 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen. 

dit bieden we jou

 • een bruto maandinkomen tussen €2550 - €2900 (inclusief 8,5% vakantiegeld en 3,8% benefit budget) afhankelijk van werkervaring;

 • €750 netto om te besteden aan een arbo verantwoorde thuiswerkplek;

 • een interessante bonus én aandelenregeling;

 • focus op jouw groei en ontwikkeling. We bieden veel opleidingen en doorgroeimogelijkheden;

 • 25 vakantiedagen én de mogelijkheid om maximaal 5 weken bij te kopen;

 • alles goed geregeld rondom je pensioen, laptop, telefoon, woon-werkverkeer en zakelijk reizen.

   

word jij onze nieuwe collega?

Zie jij jezelf al aan het werk als recruiter bij Randstad? Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt direct solliciteren. Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met onze Talent Acquisition Specialist Fleur van de Giessen op nummer 06-24724759 of stuur haar een mail fleur.van.de.giessen@randstadgroep.nl.

 • Succesvolle sollicitatie

  Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

 • Op tweede gesprek

  Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijk van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

 • Welkom in het team

  Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Randstad ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. Functie:Informatieverstrekkers
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2550 – 2900
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. accountspecialist Randstad Nederland 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures