Vacature Accountmanager Leerambassadeur

Accountmanager Leerambassadeur in Waddinxveen

  • Duurzame inzetbaarheid
   • Bedrijfstool Veilig en Fit
   • Loopbaanadvies
    • Solliciteren
    • Coaching bij stress
    • Coaching werk en inkomen
  • De Vakopleiding
  • Gerealiseerde projecten
  • Compliance
   • Begeleiding van conceptaanvraag tot overtuigende aanvraag
   • Van intenties tot overtuigende subsidie aanvraag
   • Van beschikking tot einddeclaratie

  • Compliance
   • Begeleiding van conceptaanvraag tot overtuigende aanvraag
   • Van intenties tot overtuigende subsidie aanvraag
   • Van beschikking tot einddeclaratie

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Solliciteer op onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatiemail.

 • Over
  • Historie

Vragen? Bel . Of laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug!


is er voor mensen en bedrijven die zich verder willen ontwikkelen en succesvol willen zijn in hun vak. Want: ieder mens verdient het om met plezier naar zijn werk te gaan. En elk bedrijf verdient vakbekwaam personeel dat het beste uit zichzelf haalt, elke dag opnieuw. Wij ondersteunen de ontwikkeling van mensen en bedrijven met producten en diensten op het gebied van duurzame inzetbaarheid, trainingen, opleidingen en advisering op het gebied van human development. Daarnaast ontwikkelen wij lesmateriaal en examens en ondersteunen wij branchepartijen bij het aanvragen en verantwoorden van subsidie.

Accountmanager / leerambassadeur

Sector afbouw

In deze veelzijdige functie ben je (mede)verantwoordelijk voor het relatiebeheer van onze klanten in de sector afbouw. Als accountmanager werk je aan de bestuurlijke ondersteuning, duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling van vakmanschap. Je voorziet mkb-bedrijven en hun werknemers van advies over hoe ze zich verder kunnen ontwikkelen. Naast je adviserende rol, leid je ook projecten en neem je deel aan uitvoerende werkzaamheden. We zoeken daarom iemand die ervaring heeft met netwerken, de taal van de sector spreekt en over een flinke dosis overtuigingskracht beschikt.

Team Trainingen & Opleidingen

In deze baan ben je (mede)verantwoordelijk voor het relatiebeheer, de offertes en salesleads vanuit onze klanten. Je staat klanten telefonisch te woord over uitstaande offertes, je adviseert klanten over de inhoud van onze trainingen en je ondersteunt de manager Trainingen & Opleidingen met commercieel-administratieve werkzaamheden. De afdeling bestaat uit vijf collega's die het sociale aspect hoog in het vaandel hebben staan. Je schakelt direct met de manager Trainingen & Opleidingen.

Team Onderwijs & Examens

In deze veelzijdige en zelfstandige functie bied je organisatorische, administratieve en secretariële ondersteuning. Binnen je team Onderwijs en Examens werk je nauw samen met collega's op diverse vakgebieden. Je biedt klantsupport, verwerkt bestellingen, en draagt bij aan diverse communicatie-uitingen. Deze veelzijdige functie binnen ons enthousiaste team biedt niet alleen mogelijkheden tot initiatief en persoonlijke ontwikkeling, maar ook een contract voor minimaal 12 maanden met uitzicht op vast dienstverband, en een concurrerend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Team Onderwijs & Examens

Deze afdeling Onderwijsproducten en Examens is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onderwijskundige en examenproducten en -diensten en de uitgeverij van . Denk hierbij aan opleidingsprogramma's, lesmateriaal en examens voor mbo- en vmbo opleidingen en cursussen voor werknemers en werkgevers. Op de afdeling werken diverse onderwijskundigen en een beleidsmedewerker Exameninstelling. Afhankelijk van de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus, hebben wij ruimte voor één of twee stagiair(e)s. Je kunt in september, maar ook later met je stage starten.

Wil je graag bij werken maar is er geen vacature op jouw vakgebied? Stuur dan een open sollicitatiebrief met je CV naar

Werkenbij.nl

Benieuwd of jij goed binnen de organisatie van past? Lees alles over werken bij via www.werkenbij.nl .

Contact


Limaweg 25
2743 CB WaddinxveenFunctie:accountmanager
Startdatum:06-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Savantis Vakcentrum via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Accountmanager Leerambassadeur Stichting Savantis Vakcentrum 06-03-2024

Bekijk ook andere vacatures