Vacature Wijkverpleging GGZ

Wijkverpleging GGZ in Zevenhuizen Zh

Over de functie

Ben jij opzoek naar dat opstapje richting de GGZ? Of wil je aan de slag als ambulant hulpverlener binnen de GGZ maar wil je eerst een tussenstap om te wennen aan hoe het is om in de eigen vertrouwde omgeving te komen van deze doelgroep? Dan is een baan als wijkverpleging in een wijk waar verschillende GGZ problematieken spelen dé juiste carrière stap voor jou!

In deze wijk vind je namelijk problematieken die raakvlakken hebben met andere disciplines zoals de GGZ, de ouderenzorg maar ook de gehandicaptenzorg denk aan LVB. Als wijkverpleegkundige in deze wijk leer je namelijk om te gaan met allerlei soorten mensen en problematieken buiten de reguliere verzorging.

Wij zijn op zoek naar een gedreven wijkverpleegkundige die houdt van een uitdaging en niet terugdeinst voor een pittige omgeving. De wijk staat bekend om zijn levendige bevolking met een vleugje pit, waar gedragsproblematiek aan de orde van de dag is. In deze snelgroeiende wijk, met flats en een toenemende vergrijzing, zoeken wij iemand die zich staande weet te houden in deze dynamische en uitdagende wijk en in staat is om met respectvolle zorg op maat te komen.

Functie eisen

  • Een diploma Verpleegkunde of Verzorgende IG
  • Ervaring in de wijkverpleging is een pré, maar geen vereiste
  • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om snel een band op te bouwen
  • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen in een diverse omgeving
  • Respect voor diversiteit en het vermogen om respect te verdienen van een complexe doelgroep op verschillende manieren

Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Wijkverpleging GGZ die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Verpleegkundigen met hogere opleiding
Startdatum:31-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3093 – 4172
Uren per week:16 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via nikol.zarovnaya@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Wijkverpleging GGZ Maandag 31-01-2024

Bekijk ook andere vacatures