Vacature Werkvoorbereiders

Werkvoorbereiders in Waddinxveen

Vacature

werkvoorbereiders zijn welkom!

MASTUM is een van de toonaangevende dakbedekkingsbedrijven van Nederland. Als bedrijf zijn we gespecialiseerd in alle soorten platte en hellende daken. Voor nieuwbouw- en voor renovatieprojecten in zowel de woningbouw- als de utiliteitsector. Om optimale kwaliteit te realiseren, werken we graag samen met alle relevante specialisten uit de bouwkolom. Van architect tot aannemer, van opdrachtgever tot leverancier en van gebouwbeheerder tot woningcorporaties, gemeentes en Verenigingen van Eigenaren. Dat doen we onder het motto 'Samen sterk op daken'.

Functie

Als werkvoorbereider ben jij een onmisbare schakel in de uitvoering van onze dakprojecten voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Je bent een Pietje precies, je kunt als geen ander offertes lezen, tekenwerk is voor jou als ademhalen, je maakt een sport van kostenbewaking van een project en jouw enthousiaste persoonlijkheid is een aanvulling voor ons gemotiveerde team.

Wat vragen wij van je?

Je hebt een bij de functie passende opleiding afgerond. Je hebt enige ervaring als werkvoorbereider en je hebt ervaring met relevante systemen en calculatiesoftware. Daarnaast kun je zowel zelfstandig als binnen een team prima uit de voeten, je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en je bent in bezit van rijbewijs B.

Wij hebben jou ook veel te bieden

Wij bieden jou een leuke en afwisselende baan in een volledig dienstverband. Je hebt de intentie er echt voor te gaan, omdat je weet dat MASTUM bv een bedrijf is dat voortdurend vernieuwt en zich ontwikkelt. MASTUM biedt uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden en fijne collega's. Heb je vragen over deze functie of wil je meer weten over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op of stuur direct je sollicitatie naar .

Is deze functie echt iets voor jou en wil je graag bij MASTUM werken? Solliciteer dan direct online! Wil je meer weten over deze functie of over MASTUM? Bel dan met Esther de Waardt .

Adresgegevens

Coenecoop 23
2741 PG Waddinxveen


Dat zijn de kenmerken van de offertes van MASTUM.

Functie:werkvoorbereider
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Werkvoorbereiders Mastum Daksystemen 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures