Vacature Werkvoorbereider Woningbouw

Werkvoorbereider Woningbouw in Rotterdam

Hou jij van organiseren, coördineren en wil je een bijdrage leveren aan het bestrijden van het woningtekort in Nederland? Dan is deze functie van Werkvoorbereider Woningbouw iets voor jou.

Je gaat werken aan uitdagende nieuwbouwprojecten waarbij jij alles samenbrengt. Denk aan de tekeningen van de architect, de input van de constructeur en schakelen met leveranciers en gemeente. Tijdens het voortraject werk je mee aan een passend ontwerp waarbij je samenwerkt met de planontwikkelaar en later met de uitvoerder en projectleider. Aan de projectleider rapporteer je maar in principe draai jij het project zelfstandig. Deze projecten kunnen 55 nieuwbouwwoningen zijn of een geheel nieuw appartementencomplex. De projecten zijn gevarieerd en uitdagend gelet op engineering en logistieke haalbaarheid. Wil jij meer weten over de projecten? Neem dan contact op.Functie:Werkvoorbereider, Werkvoorbereider Bouw
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:5000 – 9999
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via n.ambtman@eminentgroep.nl of 06 - 81 92 45 96. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures moerkapelle
  2. Werkvoorbereider Woningbouw Eminent Groep 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures