Vacature Werkvoorbereider

Werkvoorbereider in Rotterdam

ERBA Groep

werkvoorbereider - Rotterdam

38 uur - Veenendaal

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider ben je van begin tot eind betrokken bij de orders. Tijdens het offertetraject stem je de aanvraag en tekeningen met de klant af en doe je een prijsvoorstel. Wanneer een offerte een order wordt, dan bereid je de productie voor en coördineer je de voortgang. Hierbij herken je knelpunten en overleg je met collega's. Je maakt makkelijk contact zowel intern als extern, durft keuzes te maken en hebt een achtergrond in de techniek.

In deze rol begeleid je voornamelijk RVS (las)projecten, een uitdagende baan waarin je veel eigenaarschap mag tonen en verantwoordelijkheid krijgt. Onze projecten lopen van 1 tot 7 weken waardoor je veel afwisseling hebt in je werk. De ene week maak je RVS constructies voor wasstraten, om vervolgens te starten met machineonderdelen voor de lijnproductie. Om dit goed uit te kunnen voeren is ervaring en kennis van RVS bewerkingen erg belangrijk. Zo kan je meedenken met de klant, goed inschatten hoelang bewerkingen duren en waar de valkuilen zitten in het proces.

De processen bij ERBA zijn grotendeels geautomatiseerd van calculatie tot productie en aflevering. Alles werkt naadloos met elkaar samen. Zo blijft er meer tijd over voor de belangrijke dingen; overzicht bewaren, bijsturen waar nodig, het proces begeleiden, uitleg geven in de werkplaats en klantgericht werken.

Kun je continue schakelen en heb je ervaring met RVS? Dan ben jij de collega die we zoeken!

Wie ben je?

 • Je hebt een relevante opleiding op MBO+ of HBO niveau
 • je hebt ervaring met RVS-verwerking
 • je denkt twee stappen vooruit en hebt probleemoplossend vermogen
 • als je kunt 3D tekenen is dat een pré, maar dat leren we je graag
 • je legt makkelijk contact met klanten en collega's.

Wat bieden wij?

 • Je werkt met de modernste technieken
 • een familiebedrijf met gezellige borrels en bedrijfsfeesten
 • goede arbeidsvoorwaarden bovenop een net salaris zoals; een mooi pensioen en 25 verlofdagen
 • ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
 • een klein team van 13 collega's die wat voor elkaar over heeft.

Wil jij weten hoe jouw werkdag bij ERBA Rotterdam verloopt of andere vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met via of bel . Of solliciteer direct door je cv en korte motivatie te sturen naar .

ERBA Groep is een moderne en vooruitstrevende toeleverancier van plaat- en buisgerelateerde metalen onderdelen en halffabricaten.

De ERBA groep

De ERBA Groep bestaat uit vier zelfstandige onderdelen, allen gespecialiseerd in metaalbewerking: ERBA Veenendaal, ERBA Rotterdam, ERBA Buisbewerking en BVS Sociaal Metaal.Functie:werkvoorbereider
Startdatum:26-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ERBA via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures moerkapelle
 2. Werkvoorbereider ERBA 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures