Vacature Werkvoorbereider E Utiliteit

Werkvoorbereider E Utiliteit in Rotterdam

Ermelo €3850 - 5900 Vast 32-40 uur

Wat ga je doen?

Je komt als Docent voor diverse groepen te staan. Denk aan Elektromonteurs die worden opgeleid tot Technicus, mbo niveau 4, of aankomend Elektromonteurs die een mbo niveau 3-diploma gaan halen. Je werkt voornamelijk met zijinstromers die al ervaring hebben opgedaan in het werkveld. Jij gaat deze groepen alles bijbrengen op het gebied van laag- en hoogspanning (NEN en BEI). Jouw klassen houden we bewust klein, zodat jij als Docent de ruimte krijgt voor persoonlijke aandacht. Achter de schermen werk je daarnaast mee aan de ontwikkeling van nieuwe opleidingen en de verdere groei van Quercus Energy Technicians.

Bij Quercus Energy Technicians bieden we klantspecifieke werk-leertrajecten en cursussen aan, waarmee we technici opleiden voor de toekomst. Als Docent zorg jij ervoor dat gemaakte afspraken verweven worden in een kwalitatieve opleiding, die voor de cursisten aan alle standaarden voldoet. Na de opleidingsperiode kunnen zij dankzij jouw leerzame theorie- en praktijklessen direct in het werkveld gaan bijdragen aan het versnellen van de energietransitie.

"Wat mij veel energie geeft is dat ik de cursisten aan het einde van de dag veel geleerd heb. Daarmee kunnen zij snel in de praktijk aan de slag!" (Jasper Fledderus, Docent Elektrotechniek)

Waar sta je over twee jaar?

Als je terugkijkt op de afgelopen twee jaar heb je een flinke groep professionals een stap vooruit geholpen in hun carrière. Ze hebben hun certificaat of diploma behaald! Je hebt nieuwe maatwerkopleidingen ontwikkeld en een belangrijke stempel gedrukt op de mogelijkheden die Quercus aan opdrachtgevers biedt. Je bent in staat om veranderingen in normen en techniek uit te leggen en bedrijven te adviseren als het gaat om de bedrijfsvoering van elektrische installaties. En dankzij ons eigen ontwikkelplatform E-volve heb jij ook jezelf verder kunnen ontwikkelen.

Waar ben je verantwoordelijk voor?

Vanuit onze theorielokalen en praktijkwerkplaatsen in Ermelo deel jij als Docent jouw eigen kennis en ervaringen met de cursisten. Je krijgt alle vrijheid om je lessen naar eigen wens in te richten binnen de gestelde grenzen van de lesprogramma's, die we mede zelf ontwikkelen. Je bent verantwoordelijk voor je eigen programma's, van A tot Z! Als Docent speel je een belangrijke rol in de groei van anderen. Dankzij jouw persoonlijke begeleiding zijn de cursisten straks optimaal voorbereid op hun examens en, belangrijker nog, op hun toekomst in de elektrotechniek!

Wat bieden wij jou? Wat neem je mee? Jouw team

Wat hebben wij te bieden?

 • Veel vrijheid om jouw theorie- en praktijklessen naar eigen wens in te richten;
 • Een divers takenpakket, waarbij je onder andere technische professionals ondersteunt bij de volgende stap in hun carrière;
 • Een mooi salaris tussen € 3.850,00 en € 5.900,00, afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring;
 • Zekerheid, je krijgt direct een vast contract voor onbepaalde tijd bij Quercus;
 • Ontwikkelmogelijkheden dankzij ons ontwikkelplatform E-volve, je krijgt de tools om je verder te ontwikkelen zoals jij dat wil;
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima pensioenregeling, een laptop en telefoon, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Leuke activiteiten, we vinden gezelligheid heel belangrijk! Denk aan borrels, teamuitjes, een zomerbarbecue en een kerstdiner.
Wat neem je mee?

 • Een afgeronde mbo 4-opleiding in de elektrotechniek en een tweedegraads diploma Elektrotechniek;
 • Aantoonbare praktijkkennis op het gebied van elektrotechniek in de laag- of hoogspanning;
 • Ervaring met het geven van instructies en kennis van de BEI;
 • Betrokkenheid bij de ontwikkeling van onze groeiende organisatie;
 • De wil om zelf programma's te ontwikkelen en plezier in het lesgeven.
Jouw team

Jouw team bestaat uit een aantal docenten, een Operationeel Manager, een Coördinator Opleidingen, een Coördinator Certificeringen en Medewerkers Opleidingen. Samen verzorgen jullie het aanbod van opleidingen en certificeringen. Het is een klein, gezellig team dat veel energie haalt uit samenwerken en nieuwe mijlpalen! In ons opleidingsportaal vind je de opleidingen en certificeringen die Quercus aanbiedt en verzorgt. Daarbij kunnen we jouw kennis en kunde goed gebruiken.

Over Quercus Energy Technicians

Quercus Technicians biedt certificeringen en erkende mbo-opleidingen aan, die gericht zijn op de elektro- en energietechniek. Met oplossingen op maat helpen we opdrachtgevers aan goed opgeleide en gecertificeerde vakmensen, zodat zij veilig en bevoegd kunnen bijdragen aan de energietransitie. Persoonlijke aandacht staat bij Quercus Energy Technicians centraal. In onze theorielokalen en praktijkruimte bereiden ervaren docenten kandidaten in kleine groepen voor op de dag van morgen. Zo leveren we een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de energy technician van de toekomst. Quercus Technicians is het opleidingsbedrijf binnen de Technical Valley Groep.

Werk waar je energie van krijgt

Plezier in je werk, maar ook daarnaast: belangrijk, toch? Gelukkig denken jouw toekomstige collega's er net zo over! Schuif jij ook aan tijdens de volgende vrijdagmiddagborrel?

 • Wie jarig is, trakteert!

 • Een goede jaarafsluiter? Het kerstevent!

 • Ook een lekkere barbecue met het bedrijf hoort erbij!

Sollicitatieprocedure

Goede keuze, je hebt gesolliciteerd! Binnen één week hoor je meer

Kennismaking met Jasper Fledderus

We zijn benieuwd naar jouw ambities

Op gesprek bij William Bijker

Zie jij jezelf hier al rondlopen?

Contract tekenen

Welkom! Samen met jou versnellen wij de energietransitie

Vragen? Jessy staat voor je klaar!

Zullen we eens vrijblijvend een kop koffie of thee drinken? Ik vertel je graag meer. Stuur mij een berichtje en we plannen direct een afspraak in. Meteen solliciteren kan natuurlijk ook!

3

Krijg je hier energie van?

Werkvoorbereider E Utiliteit

Rotterdam €3150 - 4200 Vast 32-40 uur

Jij bent een ervaren Werkvoorbereider en je wil je verder ontwikkelen. Je wil werken in een omgeving die je hierin stimuleert. Een vaste baan met voldoende afwisseling, en kansen om kennis op te doen en te delen. Terwijl je tegelijkertijd ook nog bijdraagt aan het versnellen van de energietransitie en zorgt voor een betere wereld!

Werkvoorbereider E Utiliteit

Assen €3150 - 4200 Vast 32-40 uur

Jij bent een ervaren Werkvoorbereider en je wil je verder ontwikkelen. Je wil werken in een omgeving die je hierin stimuleert. Een vaste baan met voldoende afwisseling, en kansen om kennis op te doen en te delen. Terwijl je tegelijkertijd ook nog bijdraagt aan het versnellen van de energietransitie en zorgt voor een betere wereld!Functie:werkvoorbereider utiliteit
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3150 – 3150
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Technical Valley B.V.;Technical Valley via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures moerkapelle
 2. Werkvoorbereider E Utiliteit Technical Valley B.V.;Technical Valley 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures