Vacature Welzijnsgastvrouw/Gastheer

Welzijnsgastvrouw/Gastheer in Capelle aan den Ijssel

In het kort

Zorg jij graag voor anderen? Vind jij het een uitdaging om bij te dragen aan een zinvolle dagbesteding van onze bewoners en heb je affiniteit met ouderen? Dan zoekt Aafje jou!


Werken in een van onze huizen betekent altijd gezelligheid en rumoer. Nooit is het saai en altijd is er wel iets te doen. Als Welzijnsgastvrouw/-heer zit het organiseren en regelen in je bloed. Houd je ervan om samen met vrijwilligers, collega's en mantelzorgers een prettig thuis te creëren. Uiteraard krijg je daar veel voor terug.

Als Welzijnsgastvrouw/gastheer zorg je voor de invulling van een zinvolle dag samen met de andere collega's voor onze bewoners. Het uitvoeren van activiteiten is daarbij een groot onderdeel van de functie en deze worden zoveel als mogelijk afgestemd op de persoonsgerichte wensen en behoeften. Je hebt affiniteit met de doelgroep ouderen en zorgt samen met collega's van de teams zorg, behandeling, diensten en welzijn, mantelzorgers en vrijwilligers dat onze bewoners/klanten en bezoekers niets tekort komen. Je signaleert direct bijzonderheden in het gedrag van de klanten aan de zorg. Je valt onder de supervisie van een dagbestedingscoach op locatie. Je werkt volgens een vast rooster en om het weekend. Hier vallen ook de feestdagen onder.

Op deze manier help je onze klanten om langer hun eigen leven te leiden. Hiervoor hebben zij een ander nodig. Jij bent die ander!

Om te starten in deze functie, breng je het volgende met je mee:

  • Je bent klantvriendelijk, belangstellend en dienstverlenend.
  • Je bent tevens enthousiast, flexibel, tactvol, stressbestendig.
  • Je kunt in een drukke omgeving, zowel in teamverband als zelfstandig werken.
  • Je kunt met een computer omgaan.
  • Je hebt affiniteit met zorg en ervaring met het uitvoeren van activiteiten in een verpleeg-/verzorgingshuis.

Je vindt het een mooie uitdaging om bij te dragen aan een zinvolle dagbesteding en een prettige woonomgeving voor de klant. Je kunt je goed inleven in de situatie van je klanten. Je geeft hen wat ze nodig hebben. Nog voor ze er zelf om vragen.

Ken jij de ideale kandidaat?

Deel dan deze vacature in jouw netwerk

Solliciteer direct

Werken in een verpleeghuis

In het verpleeghuis wonen ouderen die dag en nacht zorg en begeleiding nodig hebben. En jij helpt ze daarbij! Misschien geef je huishoudelijke ondersteuning, hulp bij persoonlijke verzorging of specialistische verpleging. Misschien verzorg jij wel de maaltijden of begeleid je verschillende activiteiten. In een Aafje verpleeghuis kun je alle kanten op!

Wat bieden wij jou?

Iedereen is anders en daarom gaan we op zoek naar wat het beste bij jou past om een goede balans in je werk en privé leven te vinden. Daarnaast biedt Aafje jou een prettige werksfeer, een goed salaris volgens de cao VVT en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.Functie:welzijnsgastvrouw gastheer
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:15 – 15

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aafje via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures moerkapelle
  2. Welzijnsgastvrouw/Gastheer Aafje 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures