Vacature Webshopmedewerker

Webshopmedewerker in Zoetermeer

Werken bij Intratuin

Webshopmedewerker

Het groenste bedrijf van Nederland zoekt een vliegensvlugge medewerker webshop.

Wij zoeken jou!

Voor onze drukke webshop afdeling zijn wij per direct op zoek naar een collega op onze vestiging in Zoetermeer. De webshop bij Intratuin is in de kerstperiode en in het voorjaar altijd druk en zonder jou kunnen we alle orders niet verwerken! Jij maakt hier een topsport van en weet van aanpakken en kunt super snel schakelen.

Wat ga je doen?

Klanten kunnen bij ons terecht voor (bijna) alles in- en buitenshuis. Veel van deze producten kunnen daarvan online worden besteld. In ons magazijn is speciaal een plek ingericht voor de webshop waar jij werkzaam zult zijn. Als medewerker webshop verzamel je orders die online zijn besteld in de winkel en zorgt er voor dat de bestelling verzendklaar is. De ingepakte bestellingen worden verzameld en worden afgehaald door de postbezorger en de pick en collect pakketten die binnen komen controleer je zorgvuldig en nauwkeurig en scan je in. Deze breng je vervolgens naar de servicebalie waar klanten de bestelling komen ophalen. Als je alle orders hebt verwerkt en klaar hebt staan voor de postbezorger dan kun je andere afdelingen helpen waar nodig is. Om dit alles te kunnen komt daarbij het volgende van pas als je:

 • Service- en klantgericht;
 • Topsport fanatiek bent;
 • Minimaal 32 uur beschikbaar bent (je werktijden variëren binnen de openingstijden van de winkel inclusief wisselend weekenddag, aantal feestdagen en eventuele koopavonden) .

En verder?

Het team van Intratuin Zoetermeer is collegiaal, hecht en enthousiast. Verder is het een succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent. Samen dragen we ons steentje bij aan het vergroenen van de Nederlandse tuin. Jouw werkplek heeft héél veel frisse lucht, altijd warme koffie en tijdens ieder seizoen een feestje om doorheen te wandelen. Naast groen werkgeluk vinden we ontspanning ook belangrijk: de personeelsvereniging organiseert jaarlijks diverse activiteiten zoals een heerlijke zomer-BBQ, verschillende creatieve workshops én leuke teamuitjes waar je aan kunt deelnemen. Verder bieden wij jou:

 • Een arbeidsovereenkomst op basis van 32 of 38 uur (minimaal één weekenddag per week);

 • Salaris conform CAO Retail Non-Food;

 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld op basis van 38 uur;

 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid als het gaat om jouw afdeling;

 • Als je 's avonds werkt, zorgen wij kosteloos voor jouw maaltijd én een dessert;

 • 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel;

 • Een nog fijnere personeelskorting van 30% in ons restaurant de 'Eten in de Proeftuin'.

Leuk om te weten

Intratuin is opgericht in 1980 door acht slimme, ambitieuze en een tikkeltje eigenwijze ondernemers. Nu, 42 jaar later, heeft de keten 69 vestigingen (55 in Nederland, 3 in België en 11 in Duitsland), een servicekantoor in Woerden, een distributiecentrum voor hardwaren in Venlo en een distributiecentrum voor groen in Aalsmeer. Er zijn meer dan 3.300 medewerkers in dienst en Intratuin bereikt jaarlijks zo'n 12,5 miljoen klanten!

Kort gezegd; een leuker bedrijf ga je niet vinden!

Solliciteren

Is dit jouw droombaan? Solliciteer dan direct!

Functie:webshop medewerker
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Webshopmedewerker Intratuin 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures