Vacature Verpleegkundig Specialist

Verpleegkundig Specialist in Leidschendam

GGZ Rivierduinen logo

Verpleegkundig specialist - Klinisch herstel Leidschendam

 • Leidschendam
€ 4.108 - € 6.264 per maand Klinisch herstel 32-36 uur, verpleegkundige

Welke uitdaging ga je aan?

Kom werken bij GGZ Rivierduinen bij klinisch herstel in Leidschendam als verpleegkundig specialist. Zet jouw expertise in en werk samen met een multidisciplinair team aan herstel gerichte zorg.


Als verpleegkundig specialist ben jij de regiebehandelaar van onze cliënten. Je biedt zorg aan cliënten die ernstig psychiatrische aandoeningen en/of een verslaving hebben. Jij werkt samen binnen een multidisciplinair team bij de dagelijkse zorg en bent een adviseur voor psychiaters en huisartsen op psychisch en medisch vlak. Ook ben je als verpleegkundig specialist in contact met naasten van de cliënt zodat we in samenwerking met zijn allen de beste zorg kunnen bieden.


En verder;

 • Je coördineert de behandeling en zorg in samenwerking met andere bij de zorg betrokken professionals;
 • Je biedt herstelgerichte zorg en hebt hierbij oog voor de verschillende levensdomeinen als psychiatrisch functioneren, de sociale context, somatiek, kwaliteit van leven en zingeving;
 • Je stelt diagnosen en indicaties en geeft samen met de cliënt, diens casemanager, het klinische begeleidingsteam en de naasten invulling aan het behandelplan;
 • Je zorgt voor continuïteit en uitvoering van behandelplannen en Je monitort continu of de voorgenomen handelingen en begeleiding het gewenste effect hebben voor de cliënt. Indien nodig of gewenst pas je de interventies aan en je zorgt voor een periodieke evaluatie van het behandelplan;
 • Je werkt nauw samen binnen een multidisciplinair team. Je voert medicamenteuze controles uit, somatische screenings en voert overleg met onze huisarts.

Wie ben jij?


Als verpleegkundig specialist ben je een echte verbinder! Daarnaast wil je de uitdaging aangaan om naast de taken van verpleegkundig specialist ook andere verbeterprojecten samen met het team op te pakken. Je kunt hierbij denken aan de aanpak van Dubbele Diagnose problematiek en een verdere aanpak van de herstelgerichte zorg volgens de ART (Active Recovery Triad) methodiek. Je beschikt over kennis op het gebied van behandeltheorieën, verloop van ziekteprocessen en kennis van protocollen, richtlijnen en GGZ-standaarden.


Verder beschik je over:

 • Een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ en bijbehorende BIG registratie en een AGB-code of je kunt deze aanvragen;

Waar ga je werken?

De afdeling klinisch herstel bestaat uit meerdere afdelingen en is gehuisvest in Leidschendam. Er wordt niet gekeken wat ontbreekt of niet mogelijk is, maar naar wat nog wel aanwezig is en wel kan, kortom: de mogelijkheden. Met behulp van individuele herstelprofielen en-plannen proberen we weer aansluiting te vinden bij iemands oorspronkelijke talenten en levensdoelen.


Je werkt in een multidisciplinair behandelteam. Er is voldoende ruimte om ideeën te delen en uit te voeren binnen het team. Per afdeling bied je zorg aan gemiddeld 12 - 18 cliënten. De afdelingen hebben een huiselijk sfeer waar persoonlijke aandacht en de presentiebenadering centraal staan. De woningen zijn ruim opgezet en liggen op een prachtige locatie in een groene omgeving.


Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een vast contract voor 32 tot 36 uur (afhankelijk van je wensen);
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 4.108,- en € 6.264 ,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 65 conform CAO GGZ);
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt om zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling te volgen.

Voor indiensttreding vragen wij een verklaring omtrent gedrag.


Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met , of stuur een mail naar .


GGZ Rivierduinen


GGZ Rivierduinen biedt geestelijke gezondheidszorg (ggz) aan mensen van alle leeftijden met ernstige, psychische klachten en hun naasten.

Functie:verpleegkundig specialist
Startdatum:26-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4108 – 6264
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Rivierduinen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures moerkapelle
 2. Verpleegkundig Specialist Stichting Rivierduinen 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures