Vacature Verkoopmedewerker Tuinplanten

Verkoopmedewerker Tuinplanten in Aldtsjerk

Verkoopmedewerker Tuinplanten

Het groenste bedrijf van Nederland zoekt een creatieve verkoopmedewerker voor onze allergroenste afdeling.

Wij zoeken jou!

Ben jij gek op arrangementen maken en workshops geven? Houd je daarnaast van een hecht team van collega's en wil je bijdragen aan de vergroening van Nederland? Dan zijn wij opzoek naar jou! Intratuin Zevenhuizen heeft per direct een verkoopmedewerker nodig die prachtige arrangementen kan maken en enthousiasme weet over te brengen op de klant tijdens het geven van leuke workshops.

Wat ga je doen?

Als verkoopmedewerker voor de afdeling buitengroen heb je een hele leuke diverse functie. Je vind het geweldig om de gaafste plantenbakken en potten op te maken voor het buitenseizoen, hierbij moet gedacht worden aan voorjaars- en najaar planten maar ook aan kerst- en lentestukken. Verder geef je workshops aan klanten over diverse buitengroen producten en het maken van kerst- en lentestukken en kan je daar helemaal je passie in kwijt. Natuurlijk help je ook jouw collega's op de afdeling met verdere voorkomende werkzaamheden zoals verkopen, aanvullen van de producten en optimaal houden van de hygiëne . Om dit alles te kunnen komt daarbij het volgende van pas als je:

 • Kennis hebt van groen of een bijzondere passie en wilt er graag alles over leren;
 • Communicatief sterk bent en met een brede glimlach adviseer en inspireer je de mensen om je heen;
 • Creatief bent en denkt in kansen en oplossingen;
 • Minimaal 24 uur beschikbaar bent (je werktijden variëren binnen de openingstijden van de winkel inclusief zaterdagen, zondagen, feestdagen en eventuele koopavonden).

En verder?

Het team van Intratuin Zevenhuizen is collegiaal, hecht en enthousiast. Verder is het een succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent. Samen dragen we ons steentje bij aan het vergroenen van de Nederlandse tuin. Jouw werkplek heeft héél veel frisse lucht, altijd warme koffie en tijdens ieder seizoen een feestje om doorheen te wandelen. Naast groen werkgeluk vinden we ontspanning ook belangrijk: de personeelsvereniging organiseert jaarlijks diverse activiteiten zoals een heerlijke zomer-BBQ, verschillende creatieve workshops én leuke teamuitjes waar je aan kunt deelnemen. Verder bieden wij jou:

 • Een arbeidsovereenkomst op basis van 24 of 32 uur (minimaal één weekenddag per week);
 • Salaris conform CAO Retail Non-Food;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld op basis van 38 uur;
 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid als het gaat om jouw afdeling;
 • Als je 's avonds werkt, zorgen wij kosteloos voor jouw maaltijd én een dessert;
 • 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel;
 • Een nog fijnere personeelskorting van 30% in ons restaurant 'Eten in de Proeftuin'.

Leuk om te weten

Intratuin is opgericht in 1980 door acht slimme, ambitieuze en een tikkeltje eigenwijze ondernemers. Nu, 42 jaar later, heeft de keten 65 vestigingen (52 in Nederland, 3 in België en 10 in Duitsland), een servicekantoor in Woerden, een distributiecentrum voor hardwaren in Venlo en een distributiecentrum voor groen in Aalsmeer. Er zijn meer dan 3.300 medewerkers in dienst en Intratuin bereikt jaarlijks zo'n 12,5 miljoen klanten!

Kort gezegd; een leuker bedrijf om voor te werken ga je niet vinden!

Is dit jouw droombaan?

Functie:verkoopmedewerker tuinplanten
Startdatum:01-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Intratuin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Verkoopmedewerker Tuinplanten Intratuin 01-12-2023

Bekijk ook andere vacatures