Vacature Verkoopmedewerker

Verkoopmedewerker in s-Gravenhage

Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan de slag bij Technische Unie. Dit is de grootste technische groothandel in Nederland. Met ruim 2 miljoen artikelen levert Technische Unie installatiematerialen op het gebied van elektrotechniek, licht, gereedschap en klimaattechniek. Het bedrijf scoort hoog in haar medewerkers tevredenheidsonderzoeken.

De Technische Unie gelooft in de kracht van het collectief. Je kunt je bovendien door ontwikkelen in verschillende magazijnfuncties en een interne vakopleiding volgen. Je kan bij deze werkgever snel aan de slag en er bestaat de mogelijkheid op een vast dienstverband.

De locatie waar jij zal gaan werken is Poeldijk.

Functieomschrijving

Ben jij per direct beschikbaar en lijkt het je leuk om in een servicecentrum in Poeldijk aan de slag te gaan? Ben jij klantvriendelijk en commercieel ingesteld? Lees dan snel verder!

Voor het servicecentrum van de Technische Unie in Den Haag zijn wij op zoek naar aanpakkers die iedere zaterdag het hardwerkende team komen versterken! Daarnaast is het ook mogelijk om wel eens een doordeweekse dag mee te pakken, afhankelijk van jouw beschikbaarheid.  Op de zaterdag werk je van 7:30 tot 13:00 uur en vanwege het weekend, krijg je deze uren voor 150% uitbetaald. Korte werkdag tegen een goed salaris!

Hoe ziet je dag eruit? Klanten komen en gaan de hele dag om producten te kopen of de door hun bestelde artikelen op te halen. Samen met jouw collega zorg je ervoor dat alle klanten vriendelijk en snel geholpen worden en zorg je ervoor dat het servicecentrum de gehele dag er netjes uitziet! 

Functie-eisen

Je vind het leuk en uitdagend om klanten te helpen en bent dan ook representatief voor in de winkel. Je kunt goed samenwerken en vindt het niet erg om in Poeldijk te werken. Daarnaast:

 • Ben je per direct iedere zaterdag beschikbaar voor een langere tijd;
 • Heb je een klantvriendelijke instelling;
 • Beschik je minimaal over mbo-werk- en denkniveau.
Arbeidsvoorwaarden

Je gaat aan de slag bij een mooie werkgever in een uitdagende functie, waarbij jij je goed kunt ontwikkelen. Je kunt daarnaast rekenen op:

 • Een bruto uurloon tussen de €14 en €21 per uur;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Diverse doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
 • Werken in een gezellig en enthousiast team;
 • Een parttime dienstverband, met uitzicht op meer;
 • Wekelijkse verloning via Olympia;
 • Een vast contactpersoon bij Olympia voor al jouw vragen.

Zin in een leuke en uitdagende baan? Solliciteer dan direct! #LI-RS1Functie:customer service medewerker logistiek
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:3640 – 3640
Uren per week:6 – 6

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Verkoopmedewerker Olympia 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures