Vacature Verkoopmedewerker Buitenpotterie

Verkoopmedewerker Buitenpotterie in Aldtsjerk

Verkoopmedewerker buitenpotterie

Het groenste bedrijf van Nederland zoekt een 'gespierde' verkoopmedewerker die dagelijks zware potten kan sjouwen

Wij zoeken jou!

Kan jij tillen als de beste? En werk je het liefst met een hecht team van collega's? Dan zijn wij opzoek naar jou! Intratuin Zevenhuizen heeft een verkoopmedewerker voor de afdeling buitenpotterie nodig die iedere klant met een glimlach ontvangt.

Wat ga je doen?

Als verkoopmedewerker voor de afdeling buitenpotterie zorg je dat je de klant zo goed mogelijk kan adviseren en dat de afdeling er schoon, opgeruimd, gevuld en aantrekkelijk uitziet. D e buitenpotterie is de afdeling waar je alles voor bomen/planten een pot of bak kunt vinden. Werken op deze afdeling is best pittig en je moet dan ook wel wat spierballen hebben, aangezien er dagelijks vele pallets met zware potten de winkel in gaan. Om dit alles te kunnen komt daarbij het volgende van pas als je:

 • O ver goede communicatieve vaardigheden beschikt;
 • Minimaal 32 uur beschikbaar bent (je werktijden variëren binnen de openingstijden van de winkel inclusief zaterdagen, zondagen, feestdagen en eventuele koopavonden) .

En verder?

Het team van Intratuin Zevenhuizen is collegiaal, hecht en enthousiast. Verder is het een succesvol familiebedrijf met oog voor mensen en hun talent. Samen dragen we ons steentje bij aan het vergroenen van de Nederlandse tuin. Jouw werkplek heeft héél veel frisse lucht, altijd warme koffie en tijdens ieder seizoen een feestje om doorheen te wandelen. Naast groen werkgeluk vinden we ontspanning ook belangrijk: de personeelsvereniging organiseert jaarlijks diverse activiteiten zoals een heerlijke zomer-BBQ, verschillende creatieve workshops én leuke teamuitjes waar je aan kunt deelnemen. Verder bieden wij jou:

 • Een arbeidsovereenkomst op basis van 32 of 38 uur (minimaal één weekenddag per week);

 • Salaris conform CAO Retail Non-Food;

 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld op basis van 38 uur;

 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid als het gaat om jouw afdeling;

 • Als je 's avonds werkt, zorgen wij kosteloos voor jouw maaltijd én een dessert;

 • 20% korting op de meeste artikelen uit onze winkel;

 • Een nog fijnere personeelskorting van 30% in ons restaurant de 'Eten in de Proeftuin'.

Leuk om te weten

Intratuin is opgericht in 1980 door acht slimme, ambitieuze en een tikkeltje eigenwijze ondernemers. Nu, 42 jaar later, heeft de keten 69 vestigingen (55 in Nederland, 3 in België en 11 in Duitsland), een servicekantoor in Woerden, een distributiecentrum voor hardwaren in Venlo en een distributiecentrum voor groen in Aalsmeer. Er zijn meer dan 3.300 medewerkers in dienst en Intratuin bereikt jaarlijks zo'n 12,5 miljoen klanten!

Kort gezegd; een leuker bedrijf ga je niet vinden!

Solliciteren

Is dit jouw droombaan?

Functie:verkoopmedewerker
Startdatum:09-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Intratuin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moerkapelle
 2. Verkoopmedewerker Buitenpotterie Intratuin 09-01-2024

Bekijk ook andere vacatures