Vacature Verkoopadviseur

Verkoopadviseur in s-Gravenhage

Auto Verkoopadviseur Louwman Den Haag

 • Den Haag
 • 40 uur

Ben jij een gedreven verkoopprofessional met ervaring in de automotive sector? Wij zoeken een Verkoopadviseur die uitblinkt in klantgerichtheid en resultaat.

Wat ga je doen?
Je krijgt leads die al interesse getoond hebben via één van onze kanalen. Je krijgt een afspraak en verzorgt een warm welkom op de vestiging. Na een kleine ronde in de showroom ga je zitten en bespreek je alle opties. Je doet voorstellen, kijkt wat mogelijk is binnen het budget van de klant en managet de verwachtingen over levertijd. Zijn er nog dingen die niet besproken zijn? Dan kaart jij deze nog aan. Vervolgens stel jij voor om alles in het werk te stellen, zodat de klant zo snel mogelijk in de nieuwe bolide de showroom uitrijdt!

De administratieve verwerking en de aflevering wordt uit handen genomen, jij gaat door naar de volgende afspraak en op termijn ook de aflevering! Jij doet wat je het allerleukste vindt, verkopen zonder rompslomp.

Een tevreden klant die zijn ervaring met jou en het team, op verjaardagen deelt met familie en kennissen. De persoonlijke benadering, op maat gemaakte ervaring en het gevoel dat er echt geluisterd is zorgt ervoor dat meer klanten naar deze vestiging komen. Samen met je collega's van verkoop, administratie, leadgeneratie en afhandelaars, verzorg je een onvergetelijke ervaring voor al onze klanten!

Leuk dat je geïnteresseerd bent in deze baan! Deel je gegevens met ons en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wie ben jij?

Met jouw servicegerichtheid, gunfactor en inlevingsvermogen zorg jij ervoor dat de leads omgezet worden in verkopen. Je hebt de ambitie om de 'best performer' te worden en de drive om successen te behalen samen met je team. Daarnaast heb je:

 • minimaal mbo werk- en denkniveau;
 • 2 tot 5 jaar ervaring als verkoper in de automotive;
 • enorm veel zin om te presteren!

Wat bieden wij jou?

 • Een passend salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • een interessante provisieregeling;
 • auto van de zaak, mét tankpas want de brandstofprijs is al hoog genoeg!
 • een gedreven en sterk verkoopteam die jou met open armen zullen verwelkomen, samen zijn wij Louwman;
 • mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien binnen Louwman.

Wil jij als Verkoopadviseur meebouwen aan de toekomst van Louwman Group?

Verkoopleider Louwman HaarlemFunctie:verkoopadviseur
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Louwman Dealer Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures moerkapelle
 2. Verkoopadviseur Louwman Dealer Group 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures