Vacature Vakantiewerk

Vakantiewerk in Nootdorp

| +31 (0) 15 251 18 31

Tempcontrol is dé specialist op het gebied van temperatuur meet- en regeltechniek. We bestaan sinds 1975 en werken met 33 medewerkers verdeeld over 4 afdelingen. Vanuit onze vestiging in Nootdorp produceren wij zelf kwalitatief hoogwaardige temperatuursensoren op klantspecificatie, rekening houdend met de meest uiteenlopende eisen, normen en voorschriften. Daarnaast leveren wij instrumentatie van bekende en gerenommeerde merken. Wij beschikken over een eigen kalibratielaboratorium waar we sensoren kunnen ontwikkelen, optimaliseren, kalibreren en stabiliseren. En we produceren en verpakken sensoren in de schone ruimte (Cleanroom).

Tempcontrol produceert en levert producten die je kunt vinden in de ruimte, in de diepzee en alles daartussen. Wij zijn actief in een groot aantal industrieën: medisch en pharma, voedingsmiddelen, lucht-/ruimte- en scheepvaart, semi-conductor, auto, defensie, kunststoffen, petrochemie, machine- en apparatenbouw, installatiebedrijven, laboratoria en universiteiten, etc.

Tempcontrol groeit behoorlijk, daarom zijn we momenteel op zoek naar nieuwe collega's M/V :

Staat er geen passende vacature bij en wil je toch solliciteren bij Tempcontrol?

Stuur dan een email met motivatie en CV naar .

Tempcontrol leidt vakmensen op en heeft voor de opleidingen Instrumentmaker, Researchinstrumentmaker en Technicus Engineering een certificaat erkend leerbedrijf.
Wij bieden stageplekken en leer-/werkplekken aan.

Meer informatie vind je op www.stagemarkt.nl of neem direct contact op via .

Laat dan weten welke opleiding je volgt, wanneer en hoe lang je stage wilt lopen en stuur een kort CV mee.

VAKANTIEWERK

Volg je een technische opleiding op MBO-niveau of HBO-niveau zoals Technicus Engineering of (research)Instrumentmaker, Mechatronica, Werktuigbouwkunde? En wil je tijdens je vakanties wat bijverdienen met werk wat aansluit bij jouw opleiding? Wij bieden ook vakantiewerk aan.

Stuur je CV naar en je ontvangt snel een reactie.

Tempcontrol B.V.
Ambachtshof 54
2632 BB Nootdorp
The Netherlands
KvK 27087266
BTW/VAT/TVA NL0B01Functie:vakantiewerk
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempcontrol via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures moerkapelle
  2. Vakantiewerk Tempcontrol 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures