Vacature Transportplanner fulltime

Transportplanner fulltime in Delfgauw

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een transportplanner. Dit is een gerenommeerd bedrijf met een prettige en gezonde werksfeer.

Ze zijn gespecialiseerd in winkeldistributietransport. 

In jouw functie als transportplanner ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de vrachtwagenchauffeurs. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de klanten en je collega's. Jij zorgt ervoor dat afspraken met klanten worden nagekomen en dat het wagenpark optimaal wordt ingezet.

Samen met jouw collega's draai je een rooster waarbij je werkt in een 3-ploegenrooster. De tijden zijn van: 05:00u - 13:30u / 10:00u – 18:30u / 13:00u – 21:30u. Om beurten draai je bereikbaarheidsdiensten. Het rooster wordt 6 weken van tevoren gemaakt.  Gemiddeld werk je rond de 40 uur per week. Je komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

Functie:Transport, Transportplanner fulltime
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Transportplanner fulltime 24/7 Drive 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures