Vacature Trainer

Trainer in Zoetermeer


JOUW ROL ALS NIEUWE SCHERMTRAINER
Als schermtrainer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van schermtrainingen voor zowel jeugd als volwassenen. Je bedenkt aan de hand van een lesprogramma verschillende actieve schermtrainingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt van de leden of ouders van leden.

WAT WIJ VERWACHTEN VAN EEN SCHERMTRAINER
Op dit moment ben je bezig met een opleiding als CIOS / Sport en Bewegen of bijvoorbeeld de ALO of hebt deze afgerond
Je bent een zelfstandige trainer welke periodiek terugkoppeling geeft aan het bestuur van de schermclub en beschikt over uitstekende sociale vaardigheden
Je bent in staat goed overzicht te bewaren tijdens de schermtraining en stimuleert deelnemers het beste uit zichzelf te halen.
Je kan gestructureerd werken en bent een voorbeeld voor de leden
Je hebt een uitgebreide kennis van de schermport en specifiek van het wapen degen

WAT JE VAN DE SCHERMCLUB KAN VERWACHTEN
Schermtraining verzorgen in het midden van het land. De schermclub is volop in ontwikkeling waarbij wij jou vragen hieraan bij te bijdragen. Onze ambitie om te groeien gaat hand in hand samen met de ontwikkeling van jou als trainer. Zo krijg je vanuit de schermclub voldoende informatie toegerijkt om de schermtrainingen te verzorgen.

WAT DOET DE SCHERMCLUB
De schermclub staat voor persoonlijke aandacht waar maatwerk aan de leden aangeboden wordt. Samen met de schermtrainers worden er ambitieuze doelen gesteld waar dagelijks hard aan gewerkt wordt. Als jouw ambitie aansluit op dat van de schermclub dan willen wij je graag uitnodigen om kennis te maken.

Wanneer je geïnteresseerd bent in de vacature dan willen wij je vragen je CV en motivatiebrief toe te sturen naar . Tevens wanneer je aanvullende vragen hebt over de vacature willen wij je vragen een e-mail te sturen.Functie:trainer
Startdatum:11-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met KNAS via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moerkapelle
  2. Trainer KNAS 11-11-2023

Bekijk ook andere vacatures