Vacature Traineeship Servicetechnicus Utiliteit

Traineeship Servicetechnicus Utiliteit in Rotterdam

Solliciteren voor "Traineeship Servicetechnicus Utiliteit"

Traineeship Servicetechnicus Utiliteit

Breman Utiliteit Rotterdam biedt jou met een uniek traineeship de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot servicetechnicus utiliteit!

Wat houdt het traineeship in?

Gedurende het traineeship word je ontwikkeld tot een zelfstandig servicemonteur/servicetechnicus binnen de utiliteit. Je krijgt praktijkbegeleiding van ervaren collega's en Breman faciliteert daarbij in de noodzakelijke opleidingen. In de rol van servicemonteur combineer je jouw passie voor techniek met jouw behoefte aan afwisseling en buitendienst werkzaamheden. Dagelijks stap je in jouw eigen bus om op afwisselende locaties bij klanten bezig te gaan met klimaat- of regeltechnische installaties. Denk hierbij aan installaties als verwarming, ventilatie en koeling. Naast het verhelpen van storingen ben je ook verantwoordelijk voor het verrichten van onderhoud. Je communiceert met de klant en draagt eventueel oplossingen aan voor verbetering van de installatie.

Waarom werken bij Breman?

Bij ons komen werken, betekent werken bij een familiebedrijf dat al ruim 90 jaar een begrip is in de installatiebranche. We zijn trots op onze 6e plaats in de top 10 van Nederlandse installatiebedrijven. We kennen met 28 bedrijven een landelijke dekking, dus je krijgt er ongeveer 1.700 collega's bij! Maar, ondanks dat we één van de grootste installatiebedrijven van het land zijn, ervaar je bij ons tóch het familiaire en sociale karakter. Bij Breman heb je het goed voor elkaar, zowel op het gebied van materiaal en tools, als op het gebied van fijne collega's en doorgroeimogelijkheden! En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze winstdeling en het feit dat letterlijk íedereen meebeslist binnen Breman, dus ook jij!

De vestiging Breman Utiliteit Rotterdam
Breman Utiliteit Rotterdam is één van de twee installatiebedrijven binnen de divisie utiliteit van Breman Installatiegroep. Wij zijn een technische dienstverlener die werktuigkundige en regeltechnische installaties ontwerpt, installeert en beheert in met name de utiliteit, zorg en onderwijs. Samenwerken en werkplezier staan bij ons op één. We zijn trots op onze bedrijfscultuur, sociaal, informeel en no-nonsense.

Op onze vestiging in Rotterdam en Leidschendam werken wij samen met ongeveer 90 enthousiaste collega's. We doen dit met vier afdelingen: Projecten, Modificatie, Service en Meet- en Regeltechniek. Sinds 2024 hebben wij een elektrotechnische discipline in huis met de overname van een elektrotechnisch installatiebedrijf in Leidschendam. Deze overname maakt deel uit van de ambitie van Breman Utiliteit om de rol als multidisciplinaire installateur verder uit te bouwen en het dienstenpakket op het gebied van elektrotechniek verder uit te breiden.

Wat breng je mee?

 • MBO opleiding richting servicemonteur, werktuigbouwkunde, installatietechniek of vergelijkbaar niveau.
 • In bezit van Rijbewijs B.
 • Ervaring als onderhoudsmonteur of servicemonteur van kleinere gebouwinstallaties (CV ketels) in de woningbouw of kleine utiliteit .
 • Leergierigheid en enthousiasme en de drive om samen met collega's verder te bouwen aan een mooie organisatie.
 • Bereid zijn consignatiediensten te draaien.
 • Je bent een teamspeler, flexibel, zeer zelfstandig en doortastend.
 • Je hebt een klantvriendelijke en servicegerichte instelling.

Wat krijg je van ons?

 • Een aantrekkelijke en vooral veelzijdige baan met een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid.
 • Een prettige en informele, sociale werkomgeving.
 • Ruime ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.
 • Een uitstekende cao en pensioenvoorziening.
 • Winstdelingsregeling.
 • Een moderne servicebus, gereedschap, bedrijfskleding, laptop en telefoon.
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.

Geïnteresseerd?
Eerst liever nog meer informatie? Neem dan zeker even contact op met Caspar Pepers, recruiter Breman Utiliteit, via onderstaande contactgegevens.

Afdeling:

Breman Utiliteit Rotterdam

Soort vacature/Dienstverband: Vacature fulltime

Functiegebied: Techniek

Recruiter:

Caspar Pepers Breman Utiliteit Zwolle BV BremanFunctie:traineeship servicetechnicus utiliteit
Startdatum:28-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moerkapellekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moerkapellekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Traineeship Servicetechnicus Utiliteit Breman Zwolle 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures